Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Def Leppard - Stagefright

Nummer

Jaar:1982
Muziek/Tekst:Robert John "Mutt" Lange
Joe Elliott
Rick Savage
Producer:Robert John "Mutt" Lange
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:46PyromaniaVertigo
6359 119
Album
LP
20/01/1983
Live3:41Viva! Hysteria - Live At The Joint, Las VegasFrontiers
FR CDVD 620
Album
CD
18/10/2013
Live 19884:16Hysteria [30th Anniversary Expanded Deluxe]Phonogram / UMC
5756078
Album
CD
04/08/2017
Live 19884:16Hysteria [30th Anniversary Super Deluxe Box]Phonogram / UMC
5756093
Album
CD
04/08/2017
3:44CD Collection Volume 1 [Limited Edition]Bludgeon Riffola / Phonogram / UMC
5777358
Album
CD
01/06/2018
»» alles tonen

Def Leppard   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Animal26/09/1987323
Let's Get Rocked30/05/1992303
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Vault (Greatest Hits)11/11/1995302
Viva! Hysteria - Live At The Joint, Las Vegas26/10/20131663
Def Leppard07/11/2015855
Hysteria12/08/20171531
The Story So Far - The Best Of08/12/20181501
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.2 (Reviews: 10)

Acooper
Member
*****
J'aime bien.

remember
Member
*****
Welcome to my Show!
Für die tauben Leoparden unendlich geil.

Widmann1
Member
*****
Leute, Leute, was sind das für Bewertungen?

Dino-Canarias
Member
****
Auch das wieder solid-ordentlich-eingängiger 80er Rock
von ihnen....

4 +

Werner
Member
****
...härterer Def Leppard Song...

Sven84
Member
****
OK.

klamar
Member
****
... gut ...
20/04/2007 21:40
Deinonychus
Member
****
Guter Refrain, der Rest weniger. Leidet sehr unter der schwachen Produktion knapp 4*.
18/03/2007 22:00
Rewer
hitparade.ch
****
...gut...
18/08/2004 21:23
southpaw
Member
***
Nichts für schwache Nerven ... nichts für Soulfans, haha.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.