Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Def Leppard - Die Hard The Hunter

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
6:17PyromaniaVertigo
6359 119
Album
LP
20/01/1983
6:15Best Of [Deluxe Edition]Mercury
986 851-1
Album
CD
29/11/2004
5:17Rock Of Ages: Definitive CollectionMercury
9829356
Album
CD
17/05/2005
Live 19886:10Hysteria [30th Anniversary Expanded Deluxe]Phonogram / UMC
5756078
Album
CD
04/08/2017
Live 19886:10Hysteria [30th Anniversary Super Deluxe Box]Phonogram / UMC
5756093
Album
CD
04/08/2017
»» alles tonen

Def Leppard   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Animal26/09/1987323
Let's Get Rocked30/05/1992303
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Vault (Greatest Hits)11/11/1995302
Viva! Hysteria - Live At The Joint, Las Vegas26/10/20131663
Def Leppard07/11/2015855
Hysteria12/08/20171531
The Story So Far - The Best Of08/12/20181501
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.15 (Reviews: 13)

Acooper
Member
****
Pas mal.

Widmann1
Member
******
Einer der besseren Songs auf Pyromania. Der Refrain ist fett.

10.05.15: Jetzt erhöhe ich, der gesamte Song ist really fett. 5 => 6.
Laatst gewijzigd: 10/05/2015 19:48

remember
Member
***
Die gewohnte Grütze und das schon vor 30 Jahren.

Dino-Canarias
Member
****
Am Ende halt dann doch ziemlich biederer Rock-Bombast....


Werner
Member
*****
...aufgerundete fünf...

Sven84
Member
****
OK.

gartenhaus
Member
****
Gute Def Leppard Nummer.

klamar
Member
*****
doch, gefällt mir sehr gut....

Belze
Member
**
...geht gar nicht...
27/04/2007 18:11
Deinonychus
Member
****
Guter schnellerer Song von "Pyromania". Die Komposition wäre sicher 5* wert, aber die Drums klingen imho auch für diesen Song zu poppig, und das gibt Abzug.
18/03/2007 22:01
Rewer
hitparade.ch
****
...gut...
16/05/2005 20:35
Falcofreak
Member
*****
Eine lange Rock-Nr. mit Def Leppard in Topform. Kult-Rock von 1983.
18/08/2004 21:27
southpaw
Member
****
Episch angelegte Nummer, auch der Helikopter von Billy Joels "Saigon" darf nicht fehlen ... kann sich hören lassen.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.