Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Jack Jersey - Forever

Cover Jack Jersey - Forever
7" Single
EMI 5C 006-25668 (nl)
Cover Jack Jersey - Forever
Cover

Nummer

Jaar:1977
Muziek/Tekst:Jacques Verburgt
Jack de Nijs
Producer:Jack de Nijs
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

1977
7" Single EMI 5C 006-25668 [nl]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Forever
  
2.Honey Babe
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
ForeverEMI
5C 006-25668
Single
7" Single
1977
3:20Alle 40 goedEMI Catalogue Marketing
6094362
Album
CD
15/02/2013

Jack Jersey   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
I'm Calling03/11/1973910
Don't Break This Heart16/02/197498
In The Still Of The Night13/04/1974216
Papa Was A Poor Man27/07/1974413
Rub It In (Jack Jersey And The Jordanaires)16/11/1974156
I Wonder (Jack Jersey And The Jordanaires)15/02/1975511
Mary Lee (Jack Jersey And The Jordanaires)03/05/1975265
Silvery Moon16/08/1975208
Gone Girl06/12/197599
Me And Bobby McGee01/05/1976194
After Sweet Memories24/07/1976243
Blue Brown-Eyed Lady25/09/1976611
Lonely Christmas11/12/1976225
Lonely Me19/02/1977202
She Was Dynamite03/12/1977146
Sri Lanka... My Shangri-La07/06/1980412
Woman25/10/1980291
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.