Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tom Hangs feat. Shermanology - Blessed

Cover Tom Hangs feat. Shermanology - Blessed
Cover
Cover Tom Hangs feat. Shermanology - Blessed
Cover
Cover Tom Hangs feat. Shermanology - Blessed
Cover
Cover Tom Hangs feat. Shermanology - Blessed
Cover

Nummer

Jaar:2011
Label:ARS
Distributeur:UNIVERSAL
Muziek/Tekst:Tim Bergling
Arash Pournouri
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Dance:10/12/2011 / Piek: 44 / Weken: 1
Ultratip Bubbling Under:19/11/2011 / Piek: 56 / Weken: 4
Dance Bubbling Under:22/10/2011 / Piek: 1 / Weken: 7
In de landen:
de  Piek: 50 / Weken: 3
fr  Piek: 69 / Weken: 10
nl  Piek: 22 / Weken: 16
be  Tip: 56 (V)
  Tip: 25 (W)


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Original Mix4:52Club Life Volume One Las VegasMusical Freedom
956.A023.020 / MFC001
Album
CD
01/04/2011
Avicii Edit - Original Mix4:40Kontor - Top Of The Clubs Volume 51Kontor
1061407KON
Compilatie
CD
17/06/2011
Avicii Edit4:45Pacha Summer 2011Ministry Of Sound
0729718212
Compilatie
CD
17/06/2011
Avicii Edit - Original Mix4:46Energy 11 - HouseTBA
ENE 9873-2
Album
CD
24/06/2011
Avicii Edit4:22Street Parade 2011 - Official CompilationStarhunter
STH 330440-2
Album
CD
01/07/2011
»» alles tonen

Avicii   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Bromance (Tim Berg)31/07/2010127
Penguin06/08/2011Tip: 16 
Collide (Leona Lewis / Avicii)10/09/2011Tip: 13 
Levels12/11/2011427
Blessed (Tom Hangs feat. Shermanology)19/11/2011Tip: 56 
Silhouettes19/05/2012Tip: 4 
Superlove (Remix) (Avicii vs Lenny Kravitz)30/06/2012Tip: 7 
Run Away (Tim Berg feat. Kate Ryan)21/07/2012Tip: 37 
Last Dance05/01/2013Tip: 19 
I Could Be The One (Avicii vs Nicky Romero)19/01/2013819
X You23/03/2013Tip: 34 
Wake Me Up!29/06/2013147
You Make Me21/09/20132011
Hey Brother16/11/2013324
Addicted To You01/03/2014517
Dar um jeito (We Will Find A Way) (Santana & Wyclef feat. Avicii & Alexandre Pires)17/05/2014Tip: 16 
Lay Me Down14/06/2014Tip: 4 
The Days11/10/2014Tip: 2 
Divine Sorrow (Wyclef feat. Avicii)29/11/2014Tip: 23 
The Nights17/01/20151415
Waiting For Love13/06/20151516
For A Better Day12/09/2015Tip: 3 
Broken Arrows28/11/2015Tip: 12 
Back Where I Belong (Otto Knows feat. Avicii)25/06/2016Tip 
Without You (Avicii feat. Sandro Cavazza)02/09/20171521
Lonely Together (Avicii feat. Rita Ora)09/12/20173610
You Be Love (Avicii feat. Billy Raffoul)20/01/2018Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
True21/09/2013544
True (Avicii By Avicii)05/04/20142918
True / True (Avicii By Avicii)16/08/20141731
Stories10/10/2015734
 

Shermanology   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Waiting For You (The Shapeshifters & Shermanology)28/05/2011Tip: 39 
Blessed (Tom Hangs feat. Shermanology)19/11/2011Tip: 56 
Can't Stop Me (Afrojack & Shermanology)05/05/2012Tip: 75 
Sweet Surrender02/01/2016Tip 
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.52 (Reviews: 25)

BeansterBarnes
Member
***
It's ok but nothing sensational.

Widmann1
Member
***
Kann ich nichts mit anfangen, nur Sound.

tigerlover
Member
*****
lekkere song voor als je aan het stappen bent

MitchellNineSeven
Member
******
Very cool!

Smudy
Member
******
Tolle Melodie und geht wirklich gut ab, Avicii ist echt eine Entdeckung! 6*

Musicfreaky_93
Member
*****
fresh

sophieellisbextor
Staff
****
Le remix d'Avicii est pas mal.

Wolfke
Member
******
De zoveelste knaller voor Tim Berg of Avicii of weet ik veel wie er nog aan mee werkt LOL. dit is gewoon de betere dance muziek van tegenwoordig !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! super gewoon!

Rewer
hitparade.ch
***
...weniger...

Supersok
Member
****
zeker geen onaardige plaat! mag van mij wel een hitje worden hoor!

Bec_Avicii
Member
******
Subliem. Hoop dat deze net zo goed gaat als Bromance in de lijsten. De opvolger van die danceknaller als je t mij vraagt.

LLonden
Member
***
Voor nu 3 sterren.

super50hmtv
Member
******
Wat een plaat!!!

RV
Member
****
Hoe vaak gaat Tim Berg/Avicii/Tom Hangs nog van naam veranderen? Zo houden we die personen nooit uit elkaar, natuurlijk... Wat wordt het de volgende keer? Leonardo D'Avicii??? Anyway, deze track is natuurlijk geen slechte danceplaat, dus hij krijgt van mij wel gewoon een voldoende.

gherkin
Member
***
Helemaal geen onaardige plaat.

bjorn614
Member
***
Bwa

DeejayDave
Member
****
Ik hoor het werk van Shermanology niet echt terug. Die typische Avicii-sound van 'Hangs' overheerst nogal. Overigens wel weer een vette dancetrack.

ul.tra
Member
****
Geht in Ordnung.

Chartsfohlen
Member
*****
Sehr, sehr starker Song, mit welchem Pseudonym auch immer Avicii diesmal am Start ist. Gefällt mir richtig gut, selbst wenn es tatsächlich nicht die Neuerfindung des Jahres ist. Doch, sehr cooler Song.

Gute 5.

Getharda
Member
****
Bin auch etwas erstaunt ob der hohen Bewertungen, finde ich doch deutlich zu unspeziell, als dass hier mehr als 4 gerechtfertigt wären.

King Peos
Member
****
typischer Avicii-Sound, erkennt man sofort. Die Vocals tun dem Stück sehr gut, ansonsten kann ich die grosse Euphorie leider nicht teilen. Nur ein solider Clubtrack aus meiner Sicht - 4*

Der_Nagel
Member
*****
Avicii Remix: Wie viele Pseudonyme will sich der Schwede Tim Bergling noch zulegen?...schwungvolle House-Scheibe mit weiblichen Vocals – knapp aufgerundete 4.5...

es resultiert ein Neueinstieg auf #90 der DDP...

Chuck_P
Member
******
sorry, aber das ist eine riesen bombe!!!
tom hangs ist übrigens ein weiteres pseudonym von avicii (aka tim berg).

Michigras
Member
******
Überzeugt mich vollends. Guter Vocal House.

@Chuck: So kann mans auch beschreiben. Riesentrack. Ich warte immer noch darauf, den auch mal woanders als nur bei mir zu hören :)

Endlich geschehen bei Avicii selber.
Laatst gewijzigd: 27/06/2011 13:21
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.