Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Liliane Saint-Pierre - Ik wil alles met je doen

Cover Liliane Saint-Pierre - Ik wil alles met je doen
CD-Single
Polydor 576 872-2

Nummer

Jaar:1996
Label:POLYDOR
Distributeur:POLYGRAM
Muziek/Tekst:Neil Tennant
Chris Lowe
Mary Boduin
Liliane Saint-Pierre
Producer:Marc De Coen
Coverversie van:Dusty Springfield - In Private
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:01/06/1996 (Positie 48)
Laatste week notering:28/09/1996 (Positie 40)
Piekpositie:5 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:18
Positie aller tijden:1471 (603 Punten)
Vlaamse top 10:08/06/1996 / Piek: 2 / Weken: 16
In de landen:
be  Piek: 5 / Weken: 18 (V)

Tracks

05/1996
CD-Single Polydor 576 872-2 (PolyGram) / EAN 0731457687222
Toon detailsAlles beluisteren
1.Ik wil alles met je doen
  4:09
2.Opeens werd alles stil...
5:00
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:09Ik wil alles met je doenPolydor
576 872-2
Single
CD-Single
05/1996
4:09Het beste uit Tien Om Te Zien Vol. 21EMI
8528502
Compilatie
CD
1996
4:09Ik ben wie ik benPolydor
537 441-2
Album
CD
31/03/1997
4:09Het beste van - Master seriePolydor
539 5202
Album
CD
19/05/1997
4:10Soldiers Of LoveUniversal
018 9132
Album
CD
28/06/2002
»» alles tonen

Liliane Saint-Pierre   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
We Gotta Stop (Liliane)01/06/196458
Waarom... (Liliane)01/10/1964188
Verboden wensen (Liliane)01/09/1965134
Liefde alleen21/12/1985392
Soldiers Of Love02/05/1987410
Ik wil alles met je doen01/06/1996518
Ik kom zacht naar je toe26/10/19961813
Ik ben niet van jou15/03/1997288
Rio07/06/1997265
Geef me tijd (Get Ready! & Liliane St-Pierre)27/09/1997712
Verleiden31/01/1998422
Boven de wolken18/04/1998Tip: 11 
Bang voor de zomer04/06/2011Tip: 22 
Soldiers Of Love 201212/05/2012Tip: 37 
Met je ogen dicht20/10/2012Tip: 83 
Geef me adem27/04/2013Tip: 43 
Jij blijft altijd naast me staan07/12/2013Tip: 25 
Een pakkend lied05/04/2014Tip: 29 
Valerie05/07/2014Tip: 42 
Die ene wals03/01/2015Tip: 33 
Ik praat weer in m'n slaap18/04/2015Tip: 57 
Duizend mijlen19/09/2015Tip: 47 
Hou me nu maar vast05/12/2015Tip: 66 
Leen21/05/2016Tip: 35 
Ik leef27/05/2017Tip: 36 
Soldiers Of Love (30th Anniversary Edition) (Liliane Saint-Pierre feat. MANdolinMAN)02/12/2017Tip 
Sprong in het duister19/05/2018Tip: 35 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Ik ben wie ik ben12/04/1997237
Gewoon een vrouw13/06/1998392
Daglicht25/10/2014695
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5 (Reviews: 10)

Patrick7781
Member
***
Ok.

Miraculi
Member
****
Klingt für meine Ohren etwas seltsam - irgendwie nach Frittenbude - und der Kirmesbeat - obwohl jünger - klingt älter als der von Dusty's göttlichem Original.

MUSICBOJ
Member
*****
Een uitstekende klassieker van de inmiddels 64 jarige Vlaamse zangeres "Liliane Saint-Pierre", geboren als "Liliane Louise Keuninckx"!! Een dikke voldoende, ruim 5 sterren!!! ☺

KVG
Member
****
Degelijke Vlaamse cover uit 1996 van de bekende hit van Dusty Springfield "In Private".

Patrick3
Member
******
Uitstekende cover van Liliane.

Der_Nagel
Member
*****
gute bis sehr gute Schlagerpop-Nummer/Chanson aus 1996 - 4.5 (knapp aufgerundet auf 5*)...
05/06/2008 10:35
meikel731
Member
*****
Schöne Coverversion
20/08/2006 00:59
sanremo
Member
*****
großer hit in belgien
19/08/2004 22:00
vancouver
Member
*****
Die niederländische Version von In Private gesungen von Dusty Springfield
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.