Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Liliane Saint-Pierre - Bang voor de zomer

Cover Liliane Saint-Pierre - Bang voor de zomer
Cover

Nummer

Jaar:2011
Label:LSP
Distributeur:LSP
Muziek/Tekst:Bart Herman
Producer:Liliane Saint-Pierre
Wim Claes
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Radio 2 Vlaamse top 10:28/05/2011 / Piek: 5 / Weken: 10
Ultratip Bubbling Under:04/06/2011 / Piek: 22 / Weken: 4
Vlaamse top 10:04/06/2011 / Piek: 7 / Weken: 4
In de landen:
be  Tip: 22 (V)

Tracks

23/05/2011
Promo - Digital LSP - [be]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Bang voor de zomer
  3:34
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:34Bang voor de zomer [Promo]LSP
-
Single
Digital
23/05/2011
3:32DaglichtLSP
TOOTSIE 1850
Album
CD
06/10/2014

Liliane Saint-Pierre   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
We Gotta Stop (Liliane)01/06/196458
Waarom... (Liliane)01/10/1964188
Verboden wensen (Liliane)01/09/1965134
Liefde alleen21/12/1985392
Soldiers Of Love02/05/1987410
Ik wil alles met je doen01/06/1996518
Ik kom zacht naar je toe26/10/19961813
Ik ben niet van jou15/03/1997288
Rio07/06/1997265
Geef me tijd (Get Ready! & Liliane St-Pierre)27/09/1997712
Verleiden31/01/1998422
Boven de wolken18/04/1998Tip: 11 
Bang voor de zomer04/06/2011Tip: 22 
Soldiers Of Love 201212/05/2012Tip: 37 
Met je ogen dicht20/10/2012Tip: 83 
Geef me adem27/04/2013Tip: 43 
Jij blijft altijd naast me staan07/12/2013Tip: 25 
Een pakkend lied05/04/2014Tip: 29 
Valerie05/07/2014Tip: 42 
Die ene wals03/01/2015Tip: 33 
Ik praat weer in m'n slaap18/04/2015Tip: 57 
Duizend mijlen19/09/2015Tip: 47 
Hou me nu maar vast05/12/2015Tip: 66 
Leen21/05/2016Tip: 35 
Ik leef27/05/2017Tip: 36 
Soldiers Of Love (30th Anniversary Edition) (Liliane Saint-Pierre feat. MANdolinMAN)02/12/2017Tip 
Sprong in het duister19/05/2018Tip: 35 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Ik ben wie ik ben12/04/1997237
Gewoon een vrouw13/06/1998392
Daglicht25/10/2014695
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.92 (Reviews: 12)

Der_Nagel
Member
***
Nicht alle mögen halt den Sommer…mittelmässiges Stück mit Pianoklängen der flämischen Sängerin, abgerundete 3.5…

diesellltje
Member
*****
Emotioneel en pakkend nummer!

ericwyns
Member
****
Nummer van Liliane Saint-Pierre uit de zomer van 2011. Haalde in Vlaanderen slechts de Ultratipparade. Vooral de mooie tekst (van Bart Herman) valt op. Dit lied verdient zeker vier sterren.

schlagerhansi
Member
****
Schau (und hör ;-) mal an - die gibt's auch noch?!?
Über den Text kann man ja geteilter Meinung sein, liebe Streithälse; aber Melodie, musikalisches Arrangement, Stimme und Gesang sind in Ordnung, da reicht es bei mir für 4*
Laatst gewijzigd: 08/08/2011 21:15

DjDirk
Member
******
een mooi liedje zeker als je weet waar het over gaat en waarom ze deze liedje zingt

onemoreabba
Member
******
knappe singel. En aub wat voor een domme commentaren geven jullie toch. Als je luistert naar de tekst kan je de titel beter begrijpen maar een 1 geven omdat jij NIET bang bent voor de zomer.... Kenner<??>

sanremo
Member
****
4+

Marc the Mike
Member
***
Blijft toch één van de betere Vlaamse stemmen. Het genre moet je liggen natuurlijk, maar dat is met alles zo. Voor de doelgroep zeker OK!

SpiderDevil
Member
*
Sorry maar ik vind het maar niks ze

Patrick3
Member
*****
Mooie nieuwe schijf van Liliane.Niet bang zijn,Liliane.Wie weet wacht er nog heel veel moois in de zomer op je te wachten op de diverse zomerpodia.

jeankeL
Member
*
iemand die bang is van de zomer krijgt niet meer als 1 ster van mij :)

@onemoreabba: wat maakt het uit wat ik er bijschrijf als uitleg waarom ik het niet goed vind. Als het nummer niet goed is dan is het niet goed. Als je het zo wil zal ik het in het vervolg gewoon zo schrijven dan.
Laatst gewijzigd: 20/06/2011 12:28
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.