Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Kaiser Chiefs - Kinda Girl You Are

Cover Kaiser Chiefs - Kinda Girl You Are
Cover

Nummer

Jaar:2011
Muziek/Tekst:Nick Hodgson
Ricky Wilson
Simon Rix
Nick Baines
Andrew "Whitey" White
Producer:Ethan Johns
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

14/11/2011
Promo - Digital B-Unique / Polydor 00602527791197 (UMG) / EAN 0602527791197
Toon detailsAlles beluisteren
1.Kinda Girl You Are
  2:37
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:36The Future Is MedievalB-Unique / Polydor
BUN165CD
Album
CD
24/06/2011
2:37Kinda Girl You Are [Promo]B-Unique / Polydor
00602527791197
Single
Digital
14/11/2011
2:38Souvenir - The Singles 2004-2012B-Unique / Fiction / Polydor
BUN167CD
Album
CD
01/06/2012

Kaiser Chiefs   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
I Predict A Riot14/01/2006Tip: 17 
Ruby24/02/2007530
Everything Is Average Nowadays16/06/2007Tip: 17 
Love's Not A Competition (But I'm Winning)01/12/2007Tip: 10 
Never Miss A Beat25/10/2008423
Good Days Bad Days24/01/2009Tip: 21 
Little Shocks02/07/2011Tip: 13 
Man On Mars03/09/2011Tip: 46 
When All Is Quiet12/11/2011Tip: 50 
Coming Home01/03/2014Tip: 10 
Ruffians On Parade25/10/2014Tip: 17 
Parachute25/06/2016Tip 
Record Collection01/06/2019Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Employment16/04/20051950
Yours Truly, Angry Mob03/03/2007233
Off With Their Heads25/10/20081114
The Future Is Medieval02/07/2011347
Souvenir - The Singles 2004-201209/06/2012928
Education, Education, Education & War12/04/2014338
Stay Together15/10/2016893
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.33 (Reviews: 9)

drogida007
Member
****

Hübsche Single von 2011 und das Video mit diesen Doppelgängerinnen (Britney, Lady Ga Ga usw.) ist auch ganz witzig...

liam99
Member
****
Cool Track.

irelander
Member
****
Pretty cool short song.

gherkin
Member
*****
Alweer een plezante plaat van de Kaiser Chiefs.

bjorn614
Member
*****
Goed nummer + toffe clip wat wil je meer

Widmann1
Member
*****
Klassischer Kaiser Chiefs Heuler/Refrain

remember
Member
****
Einer der raren Songs die sofort überzeugen.

Hijinx
Member
****
Good song.

bluezombie
Member
****
Cool track.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.