Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Kaiser Chiefs - Man On Mars

Cover Kaiser Chiefs - Man On Mars
Cover

Nummer

Jaar:2011
Label:B-UNIQUE
Distributeur:UNIVERSAL
Muziek/Tekst:Nick Hodgson
Ricky Wilson
Simon Rix
Nick Baines
Andrew "Whitey" White
Producer:Tony Visconti
Nick Hodgson
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Ultratip Bubbling Under:03/09/2011 / Piek: 46 / Weken: 2
In de landen:
be  Tip: 46 (V)

Tracks

01/08/2011
Promo - CD-Single B-Unique / Polydor - (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Man On Mars
  3:48
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:10The Future Is MedievalB-Unique / Polydor
BUN165CD
Album
CD
24/06/2011
3:48Man On Mars [Promo]B-Unique / Polydor
-
Single
CD-Single
01/08/2011
3:43Pure FM volume 2 - Good Music Makes Good PeopleUniversal
5336999
Compilatie
CD
25/11/2011
3:44Souvenir - The Singles 2004-2012B-Unique / Fiction / Polydor
BUN167CD
Album
CD
01/06/2012

Kaiser Chiefs   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
I Predict A Riot14/01/2006Tip: 17 
Ruby24/02/2007530
Everything Is Average Nowadays16/06/2007Tip: 17 
Love's Not A Competition (But I'm Winning)01/12/2007Tip: 10 
Never Miss A Beat25/10/2008423
Good Days Bad Days24/01/2009Tip: 21 
Little Shocks02/07/2011Tip: 13 
Man On Mars03/09/2011Tip: 46 
When All Is Quiet12/11/2011Tip: 50 
Coming Home01/03/2014Tip: 10 
Ruffians On Parade25/10/2014Tip: 17 
Parachute25/06/2016Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Employment16/04/20051950
Yours Truly, Angry Mob03/03/2007233
Off With Their Heads25/10/20081114
The Future Is Medieval02/07/2011347
Souvenir - The Singles 2004-201209/06/2012928
Education, Education, Education & War12/04/2014338
Stay Together15/10/2016893
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.85 (Reviews: 13)

drogida007
Member
****

Den Refrain finde ich gut und der Rest nicht so wirklich...knappe 4.

irelander
Member
****
Pretty good song. #wow #muchelaboration

liam99
Member
****
Good Effort!

Widmann1
Member
*****
Yes I trust you

Marc the Mike
Member
****
Indochine, maar dan op zijn Engels. Verdient beter dan wat het tot nog toe kreeg.

jeankeL
Member
***
als het minder is mag het ook gezegd worden. Dit nummer is veel minder dan we van hen gewend zijn.

Der_Nagel
Member
***
Stück gefällt vielleicht den Asiaten, mich haut diese Nummer nicht vom Hocker, finde ich sogar ziemlich mühsam zum Anhören – 3*…

bjorn614
Member
****
Ik hoop een hit

remember
Member
***
Schwach..

gherkin
Member
*****
Leuke single van de Kaiser Chiefs die het jammerlijk geflopte Little Shocks moet doen vergeten.

Hijinx
Member
****
Cool track.

bluezombie
Member
****
Good one.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.