Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Wilco - I Might

Cover Wilco - I Might
Cover

Nummer

Jaar:2011
Muziek/Tekst:Jeff Tweedy
Producer:Jeff Tweedy
Tom Schick
Patrick Sansone
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

15/08/2011
Promo - CD-Single dBpm / Anti / Epitaph 7162-2A
Toon detailsAlles beluisteren
1.I Might
  4:01
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:01I Might [Promo]dBpm / Anti / Epitaph
7162-2A
Single
CD-Single
15/08/2011
4:01The Whole LovedBpm / Anti / Epitaph
EPIT 27156-2
Album
CD
23/09/2011
3:58The Whole Love [Deluxe Edition]dBpm / Anti / Epitaph
ANTI-87174-2
Album
CD
23/09/2011
4:01Rolling Stone Weekender [Die CD zum Festival]Lotus
Compilatie
CD
2011
4:00What's Your 20? Essential Tracks 1994-2014Nonesuch
7559-79544-5
Album
CD
05/12/2014

Wilco   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dawned On Me21/04/2012Tip: 87 
If I Ever Was A Child27/08/2016Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
A Ghost Is Born03/07/2004347
Sky Blue Sky19/05/2007167
Wilco04/07/20092511
The Whole Love01/10/2011126
Alpha Mike Foxtrot - Rare Tracks 1994-201406/12/20141084
What's Your 20? Essential Tracks 1994-201413/12/20141353
Star Wars29/08/20154611
Schmilco17/09/20161014
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.86 (Reviews: 7)

Monkeyman
Member
****
Kein großer Wurf, aber vertretbarer Song.

zxcvcxz
Member
****
Good track. Enjoyable.

sanremo
Member
**
schwach

gherkin
Member
*****
Deze Wilco is voorlopig nog vrij onbekend en onbekend betekent ook onbemind. Tijd om daar iets aan te doen denk ik dan.

remember
Member
****
Die neue Single ist ein guter Stampfer, das Album kommt Ende des Monats.

irelander
Member
****
Quite nice, maybe a grower.

Miraculi
Member
****
Kleiner kompakter Indie-Orgel-Rock, der nicht aufregt und für etwas Abwechslung sorgt.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.