Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Alice Cooper - Wish You Were Here

Cover Alice Cooper - Wish You Were Here
7" Single
Warner Bros. WB 16802 (de)

Nummer

Jaar:1976
Muziek/Tekst:Bob Ezrin
Alice Cooper
Dick Wagner
Producer:Bob Ezrin
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

07/1976
7" Single Warner Bros. WB 16802 [de]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Wish You Were Here
  3:13
2.I Never Cry
  3:43
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:35Alice Cooper Goes To HellWarner Bros.
BS 2896
Album
LP
25/06/1976
3:13Wish You Were HereWarner Bros.
WB 16802
Single
7" Single
07/1976
Live2:15The Alice Cooper Show (Live 77)Warner Bros.
WB 56 439
Album
LP
01/12/1977

Alice Cooper   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Elected!06/01/1973218
Hello Hurray21/04/1973195
No More Mr. Nice Guy02/06/1973206
Halo Of Flies08/09/1973243
How You Gonna See Me Now10/02/1979510
Poison30/09/19892212
Hey Stoopid10/08/1991363
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Welcome 2 My Nightmare24/09/2011801
Hollywood Vampires (Hollywood Vampires)19/09/2015767
Pink Floyd's Wish You Were Here Symphonic (London Orion Orchestra / Alice Cooper / Dave Fowler / Stephen McElroy / Rick Wakeman)13/02/2016772
Paranormal05/08/2017158
A Paranormal Evening With Alice Cooper At The Olympia Paris08/09/2018782
Rise (Hollywood Vampires)29/06/2019344
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 7)

Monkeyman
Member
****
Auch wenn der Hard-Rock überwiegt, hier wird ein wenig der gerade sehr hippen Discomusic gehuldigt. So ist das Ganze irgendwie nicht Fisch, nicht Fleisch. Ein guter, hörenswerter Song ist es allemal.

Dino-Canarias
Member
***
Sehe ich auch so, schwaches Ding von ihm....

3 +

fleet61
Member
***
... weniger ...

aschlietuna
Member
****
sehr cool
Laatst gewijzigd: 27/02/2009 13:45

Ųcki
Member
******
Ein ganz starker Alice-Titel

remember
Member
****
Die Percussions im Intro sind übergeil..auch der Rest ist okay, nur..
Laatst gewijzigd: 17/09/2014 23:01
08/09/2004 22:01
pillermaik
Member
****
Wer hier eine schöne, zärtliche Ballade erwartet, ist auf dem Holzweg. Das hier ist ein rhytmischer, schleichender Rocksong, der zwar groovt, jedoch seine unglaublichen Längen hat... Knapp 4*!
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.