Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Nero - Reaching Out

Cover Nero - Reaching Out
Cover

Nummer

Jaar:2011
Label:MTA
Distributeur:UNIVERSAL
Muziek/Tekst:Daryl Hall
John Oates
Stefano Pulga
Luciano Ninzatti
Daniel Stephens
Joseph Ray
Producer:Nero [UK]
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Dance:04/02/2012 / Piek: 50 / Weken: 1
Ultratip Bubbling Under:21/01/2012 / Piek: 28 / Weken: 5
Dance Bubbling Under:31/12/2011 / Piek: 7 / Weken: 2
In de landen:
be  Tip: 28 (V)

Tracks

09/01/2012
Promo - Digital MTA / Mercury 00602527924915 (UMG) / EAN 0602527924915
Toon detailsAlles beluisteren
1.Reaching Out (Radio Edit)
  2:52
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:44Welcome RealityMTA / Mercury
2768195
Album
CD
01/08/2011
Radio Edit2:52Reaching Out [Promo]MTA / Mercury
00602527924915
Single
Digital
09/01/2012

Nero   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Me And You26/03/2011Tip: 6 
Guilt21/05/2011Tip: 5 
Promises17/09/2011277
Crush On You26/11/2011482
Reaching Out21/01/2012Tip: 28 
Must Be The Feeling31/03/2012Tip: 6 
Won't You (Be There)27/10/2012Tip: 80 
Two Minds03/10/2015Tip: 77 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Welcome Reality27/08/20112911
Between II Worlds19/09/20151021
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.79 (Reviews: 14)

alleyt1989
Member
****
I quite like it. Not bad.

Fritzef
Member
*****
Einer der besten Songs aus Welcome Reality.

Ale Dynasty
Member
*
WtF? Zwei 80s Songs gesampelt (ich höre auch Kano - Another Life) - ziemlich unnötig und nichtssagend.

TravD
Member
*****
'Awesome beat, bass, build up and break down.'
Laatst gewijzigd: 09/02/2012 14:12

Chris A
Member
****
Cool song.

gherkin
Member
****
Deze keer vind ik ook wat minder. Jammer, maar daarmee heb ik nog niet gezegd dat het bagger is.

jeankeL
Member
****
goed, maar ik ben meer van hun gewend

Lindros88
Member
****
Ganz okay!

Der_Nagel
Member
***
Booka Shade Remix: bereits die sechste Single aus Welcome Reality, Nr. 7(!) folgt demnächst, nämlich der Track Must Be The Feeling, mittelprächtig – abgerundete 3.5…

hat sich mittlerweile auf #92 in UK hochgearbeitet…

liam99
Member
*
Very bad.

Miraculi
Member
****
Daryl Hall sorgt stimmlich dafür, daß der Song auf eine 4 gelangt - der Rest ist eher auf 3er Niveau - so langsam gehen Nero die Ideen aus ...

Hijinx
Member
****
Sampling Hall & Oates which I suppose is kinda different though not more than Crush On You. The beat is very cool and it's a nice change to hear male vocals on this album (again, Crush On You doesn't count :P).

lucas247
Member
******
The best song on Welcome Reality.

Soulful lyrics and vocals.

Awesome beat, bass, build up and break down.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.