Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Wilco - Born Alone

Cover Wilco - Born Alone
CD-Single
dBpm / Anti / Epitaph 7156-2S2

Nummer

Jaar:2011
Muziek/Tekst:Jeff Tweedy
Pat Sansone
Producer:Jeff Tweedy
Tom Schick
Patrick Sansone
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

19/09/2011
Promo - CD-Single dBpm / Anti / Epitaph 7156-2S2
Toon detailsAlles beluisteren
1.Born Alone
  3:55
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:55Born Alone [Promo]dBpm / Anti / Epitaph
7156-2S2
Single
CD-Single
19/09/2011
3:55The Whole Love [Deluxe Edition]dBpm / Anti / Epitaph
ANTI-87174-2
Album
CD
23/09/2011
3:55The Whole LovedBpm / Anti / Epitaph
EPIT 27156-2
Album
CD
23/09/2011
3:56What's Your 20? Essential Tracks 1994-2014Nonesuch
7559-79544-5
Album
CD
05/12/2014

Wilco   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dawned On Me21/04/2012Tip: 87 
If I Ever Was A Child27/08/2016Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
A Ghost Is Born03/07/2004347
Sky Blue Sky19/05/2007167
Wilco04/07/20092511
The Whole Love01/10/2011126
Alpha Mike Foxtrot - Rare Tracks 1994-201406/12/20141084
What's Your 20? Essential Tracks 1994-201413/12/20141353
Star Wars29/08/20154611
Schmilco17/09/20161014
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.86 (Reviews: 7)

Monkeyman
Member
*****
Hervorragender Song in genau dem starken Stil, den ich bei Wilco so mag. Klasse.

sanremo
Member
**
nicht gut

zxcvcxz
Member
****
Quite a good song.

remember
Member
***
Kaum der Rede wert.

gherkin
Member
*****
Steengoed nummer.

Marc the Mike
Member
****
Deze jongens blijven gewoon elke keer weer steengoed.

Miraculi
Member
****
Kleiner Schrammel-Pop mit kompakter Oberfläche und nettem Gesang - etwas für den Beistell-Tisch.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.