Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tony Bennett & Norah Jones - Speak Low

Nummer

Jaar:2011
Muziek/Tekst:Kurt Weill
Ogden Nash
Producer:Phil Ramone
Dae Bennett
Coverversie van:Mary Martin And Kenny Baker - Speak Low
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:56Duets II [Target DeLuxe Edition]RPM / Columbia
88697 95238 2
Album
CD
20/09/2011
3:56Duets IIColumbia
88697974892
Album
CD
20/09/2011

Norah Jones   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Sunrise14/02/2004Tip: 9 
Thinking About You30/12/2006Tip: 9 
Chasing Pirates28/11/2009218
Happy Pills10/03/2012Tip: 16 
Miriam25/08/2012Tip: 54 
Long Time Gone (Billie Joe + Norah)14/12/2013Tip: 62 
Carry On20/08/2016Tip 
Tragedy05/11/2016Tip 
Wintertime01/12/2018Tip 
Okolona River Bottom Band (Mercury Rev feat. Norah Jones)26/01/2019Tip 
Begin Again27/04/2019Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Come Away With Me06/07/20021154
Feels Like Home14/02/2004196
Not Too Late03/02/2007139
The Fall21/11/2009343
...Featuring20/11/20103514
Rome (Danger Mouse & Daniele Luppi starring Jack White & Norah Jones)21/05/2011386
...Little Broken Hearts05/05/2012139
Foreverly (Billie Joe + Norah)30/11/20135016
Day Breaks15/10/2016324
Begin Again20/04/2019296
 

Tony Bennett   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Body And Soul (Tony Bennett & Amy Winehouse)24/09/2011131
Anything Goes (Tony Bennett & Lady Gaga)27/09/2014Tip: 9 
Cheek To Cheek (Tony Bennett & Lady Gaga)13/12/2014Tip: 45 
Fascinating Rhythm (Tony Bennett & Diana Krall)08/09/2018Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Duets - An American Classic11/11/2006396
Duets II24/09/20111328
Viva Duets27/10/20121054
Cheek To Cheek (Tony Bennett & Lady Gaga)04/10/2014433
Love Is Here To Stay (Tony Bennett & Diana Krall)22/09/2018228
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 2)

Southernman
Member
****
Buena.

southpaw
Member
****
Lounge für alt und jung ... kennt man glaub ich von Billie Holiday.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.