Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Def Leppard - Wasted

Cover Def Leppard - Wasted
7" Single
Vertigo 6059 247

Nummer

Jaar:1979
Muziek/Tekst:Steve Clark
Joe Elliott
Producer:Nick Tauber
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

1979
7" Single Vertigo 6059 247
Toon detailsAlles beluisteren
1.Wasted
  3:43
2.Hello America
  3:22
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:43WastedVertigo
6059 247
Single
7" Single
1979
3:43On Through The NightVertigo
6360 180
Album
LP
14/03/1980
3:40Best Of [Deluxe Edition]Mercury
986 851-1
Album
CD
29/11/2004
3:44Rock Of Ages: Definitive CollectionMercury
9829356
Album
CD
17/05/2005
Live3:44Viva! Hysteria - Live At The Joint, Las VegasFrontiers
FR CDVD 620
Album
CD
18/10/2013
»» alles tonen

Def Leppard   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Animal26/09/1987323
Let's Get Rocked30/05/1992303
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Vault (Greatest Hits)11/11/1995302
Viva! Hysteria - Live At The Joint, Las Vegas26/10/20131663
Def Leppard07/11/2015855
Hysteria12/08/20171531
The Story So Far - The Best Of08/12/20181501
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.75 (Reviews: 12)

drogida007
Member
****

Power Song.

GrandTheftAuto
Member
******
Sehr starker Song!!!.

Der_Nagel
Member
****
war für mich jedenfalls keine Zeitverschwendung diese Rocknummer anzuhören – 4+-4.5…

stand im November 1979 auf #61 in UK…

Widmann1
Member
*****
One of the first, geht gut ab.

stevometal
Member
******
Great early song by Def Leppard!

Werner
Member
****
...aus der härteren Anfangszeit der Band...

Dino-Canarias
Member
*****
Richtig schnelle, fast schon punkige Nummer im Stil von
Judas Priest, da liessen's die Jungs wirklich noch
krachen!

Rewer
hitparade.ch
***
...weniger...

Ňke
Member
*****
Tidigt Leppard nummer, berömt för det suveräna riffet av Steve Clarke.
08/04/2006 17:22
Winkelried
Member
*****
Sehr gut.
Yeah, dank Lieder wie diesem hier wurde ich später Metalfan.
16/05/2005 20:27
Falcofreak
Member
*****
Die Anfänge von Def Leppard sind heute noch legendär anzuhören. Starker Rock von 1979.
19/09/2004 12:13
pillermaik
Member
*****
New Wave Of British Heavy Metal war 1979/80 das Zauberwort! Def Leppard mischten grossartig mit - ihr Album "On through the night" war klasse, genauso dieser Song! Mit Power, coolem Riff, schönen Chören und Hunger überzeugen die Sheffielder!
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.