Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Def Leppard - On Through The Night

Nummer

Jaar:1981
Muziek/Tekst:Steve Clark
Joe Elliott
Pete Willis
Producer:Robert John "Mutt" Lange
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
5:06High 'n' DryVertigo
6359 045
Album
LP
11/07/1981
Live5:11Viva! Hysteria - Live At The Joint, Las VegasFrontiers
FR CDVD 620
Album
CD
18/10/2013
5:06CD Collection Volume 1 [Limited Edition]Bludgeon Riffola / Phonogram / UMC
5777358
Album
CD
01/06/2018

Def Leppard   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Animal26/09/1987323
Let's Get Rocked30/05/1992303
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Vault (Greatest Hits)11/11/1995302
Viva! Hysteria - Live At The Joint, Las Vegas26/10/20131663
Def Leppard07/11/2015855
Hysteria12/08/20171531
The Story So Far - The Best Of08/12/20181501
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.33 (Reviews: 3)

Werner
Member
*****
...das Riff ist wirklich cool, aufgerundete fünf...
19/03/2007 20:34
Deinonychus
Member
*****
Gibt's diesen Song in zwei Versionen? Ich kenne jedenfalls nur jene aus dem 1981er-Album "High'n'Dry". Ist wirklich geil, geht richtig ab. Gut mir gefallen im Allgemeinen auch die späteren, poppigeren Sachen aus "Hysteria", aber einen Song mit so viel Energie kriegten sie glaub' ich nie mehr hin.
19/09/2004 12:19
pillermaik
Member
******
Geil!! Titeltrack des 80er Debuts. Dazu konnte/kann man seine Matte noch herrlich kreisen lassen! Das rippende Riff, die coolen Drums und die feine Melodie - Def Leppard so gut wie sie später nicht mal mehr ansatzweise waren! Das hier ist vollkommen authentisch und nicht angepasst.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.