Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tony Bennett & Sheryl Crow - The Girl I Love

Nummer

Jaar:2011
Muziek/Tekst:George Gershwin
Ira Gershwin
Producer:Phil Ramone
Dae Bennett
Coverversie van:Marion Harris - The Man I Love
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:53Duets II [Target DeLuxe Edition]RPM / Columbia
88697 95238 2
Album
CD
20/09/2011
3:53Duets IIColumbia
88697974892
Album
CD
20/09/2011

Sheryl Crow   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
All I Wanna Do10/12/19941012
If It Makes You Happy05/10/1996Tip: 5 
Tomorrow Never Dies06/12/1997369
Sweet Child O' Mine25/09/1999Tip: 9 
Love Is Free01/03/2008501
Easy21/09/2013Tip: 55 
Halfway There01/04/2017Tip 
Prove You Wrong (Sheryl Crow feat. Stevie Nicks & Maren Morris)29/06/2019Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Tuesday Night Music Club01/04/19951725
Sheryl Crow12/10/19961015
The Globe Sessions03/10/1998108
C'mon, C'mon20/04/2002255
The Very Best Of Sheryl Crow01/11/2003205
Wildflower08/10/2005584
Detours23/02/2008793
100 Miles From Memphis31/07/2010563
Feels Like Home21/09/20131014
Be Myself29/04/20171044
Threads07/09/2019394
 

Tony Bennett   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Body And Soul (Tony Bennett & Amy Winehouse)24/09/2011131
Anything Goes (Tony Bennett & Lady Gaga)27/09/2014Tip: 9 
Cheek To Cheek (Tony Bennett & Lady Gaga)13/12/2014Tip: 45 
Fascinating Rhythm (Tony Bennett & Diana Krall)08/09/2018Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Duets - An American Classic11/11/2006396
Duets II24/09/20111328
Viva Duets27/10/20121054
Cheek To Cheek (Tony Bennett & Lady Gaga)04/10/2014433
Love Is Here To Stay (Tony Bennett & Diana Krall)22/09/2018228
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.4 (Reviews: 5)

ems-kopp
Member
****
Sehr schönes Duett des Altmeisters, wobei mir der Part von Sheryl Crow mehr gefällt.

Widmann1
Member
***
An sich anhörbar, aber leider zum Einschlafen. Sheryl Crow erkennt man kaum.

Redsonnya
Member
*****
Wunderschöne Interpretation des alten Gershwin Klassikers der beiden wunderhübschen Stimmen. Mein Favorit dieses Songs wird aber immer die Jazzversion von Kate Bush sein.

Southernman
Member
******
Me encanta.

southpaw
Member
****
Sie singt natürlich "The man I love",. wäre ja noch schöner!
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.