Login
België (Vlaanderen)

Tony Bennett & Josh Groban - This Is All I Ask

Nummer

Jaar:2011
Muziek/Tekst:Gordon Jenkins
Producer:Phil Ramone
Dae Bennett
Coverversie van:Nat "King" Cole - This Is All I Ask
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:36Duets II [Target DeLuxe Edition]RPM / Columbia
88697 95238 2
Album
CD
20/09/2011
4:36Duets IIColumbia
88697974892
Album
CD
20/09/2011

Josh Groban   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Symphony12/05/2018Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Awake25/11/2006697
A Collection29/11/2008852
Illuminations27/11/20101001
All That Echoes09/03/20133814
Stages02/05/2015527
Bridges29/09/2018682
 

Tony Bennett   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Body And Soul (Tony Bennett & Amy Winehouse)24/09/2011131
Anything Goes (Tony Bennett & Lady Gaga)27/09/2014Tip: 9 
Cheek To Cheek (Tony Bennett & Lady Gaga)13/12/2014Tip: 45 
Fascinating Rhythm (Tony Bennett & Diana Krall)08/09/2018Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Duets - An American Classic11/11/2006396
Duets II24/09/20111328
Viva Duets27/10/20121054
Cheek To Cheek (Tony Bennett & Lady Gaga)04/10/2014433
Love Is Here To Stay (Tony Bennett & Diana Krall)22/09/2018228
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5 (Reviews: 2)

Southernman
Member
*****
Muy buena.

southpaw
Member
****
This is all I can respond.
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.