Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

B.B. King & Tracy Chapman - The Thrill Is Gone

Nummer

Jaar:1997
Muziek/Tekst:Ray Hawkins
Richard Darnell
Producer:John Porter
Coverversie van:Roy Hawkins - The Thrill Is Gone
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
5:01Deuces WildMCA
MCD 11722
Album
CD
04/11/1997

Tracy Chapman   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Fast Car18/06/1988112
Talkin' Bout A Revolution03/09/1988363
Crossroads11/11/1989372
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Tracy Chapman07/03/19982816
Collection29/09/2001148
Let It Rain02/11/2002431
Where You Live17/09/20052313
Our Bright Future15/11/2008399
Greatest Hits28/11/20155112
 

B.B. King   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
When Love Comes To Town (U2 with B.B. King)22/04/1989167
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Riding With The King (B.B. King & Eric Clapton)05/08/2000269
The Complete Collection23/05/20151041
The Very Best Of B.B. King - Blues Classics And Essentials23/05/20151831
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.43 (Reviews: 7)

Patrick7781
Member
***
Niet zo mijn ding, maar ok.

Miraculi
Member
****
Die alte Version - B.B. als Solopackung - hat mir besser gefallen - nicht schlecht - aber ist bei Tracy nicht schon längst der Thrill gegangen?

Musicfreak
Member
******
WOW! Einer meiner Lieblings-Blues-Songs im genialen Duett. Chapmans klagende Stimme passt natürlich hervorragend. 5.5+

remember
Member
****
deutlicher Unterschied zur Soloversion..
08/02/2007 23:19
SportyJohn
Staff
*****
Der Mönch und sein Orgel ;-)

Grossartiger duet von die beider Gitarristen !
14/12/2006 19:43
MŲnch
Member
****
mir sagt die melodie dieses songs nicht so zu! die orgel ist aber toll und auch Tracy Chapmans stimme gefällt! nette 4!
19/09/2004 21:33
southpaw
Member
*****
Der Meister spielt seinen größten Pophit zusammen mit der tollen Sängerin Tracy Chapman ein, da geht natürlich nichts von der Magie verloren.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.