Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Alice Cooper - Generation Landslide

Nummer

Jaar:1972
Muziek/Tekst:Alice Cooper
Neal Smith
Michael Bruce
Dennis Dunaway
Glen Buxton
Producer:Bob Ezrin
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:29Hello HurrayWarner Bros.
WB 7673
Single
7" Single
03/01/1973
4:31Billion Dollar BabiesWarner Bros.
BS 2685
Album
LP
25/02/1973
4:31Billion Dollar Babies [DeLuxe Edition]Rhino
R2 79791
Album
CD
06/02/2001
Outtake3:45Billion Dollar Babies [DeLuxe Edition]Rhino
R2 79791
Album
CD
06/02/2001

Alice Cooper   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Elected!06/01/1973218
Hello Hurray21/04/1973195
No More Mr. Nice Guy02/06/1973206
Halo Of Flies08/09/1973243
How You Gonna See Me Now10/02/1979510
Poison30/09/19892212
Hey Stoopid10/08/1991363
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Welcome 2 My Nightmare24/09/2011801
Hollywood Vampires (Hollywood Vampires)19/09/2015767
Pink Floyd's Wish You Were Here Symphonic (London Orion Orchestra / Alice Cooper / Dave Fowler / Stephen McElroy / Rick Wakeman)13/02/2016772
Paranormal05/08/2017158
A Paranormal Evening With Alice Cooper At The Olympia Paris08/09/2018782
Rise (Hollywood Vampires)29/06/2019344
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.08 (Reviews: 13)

Widmann1
Member
****
Mal ein ganz anderer Sound.

pwill
Member
*****
Gar nicht übel, aber ich muss eher an die Who in ihren "Quadrophenia"-Zeiten denken. Knappe 5 Sterne.

Acooper
Member
**
Bizarre.

fleet61
Member
****
... geht so, 4 - ...

mikebordt
Member
****
vollkommen ok

klamar
Member
****
... gut ...

MichaelSK
Member
***
geht noch

Dino-Canarias
Member
****
Vorwitziges, lässiges kleines Stückchen, und das "Schnurre-
gigeli" kommt auch immer gut....


4 +

Ųcki
Member
******
Glanz aus den alten Alice Cooper-Zeiten.....

remember
Member
****
Beginnt zuerst Folkig, mit der Zunahme an Drum nimmt's an Gefallen zu. Sein Gesang hier ist nicht schlecht und eingängig.
Laatst gewijzigd: 06/04/2016 21:01

Skullface
Member
*****
Ein sehr guter Song.
28/01/2008 19:26
rhayader
Member
****
Klasse rockiger Titel von Alice Cooper. Der Schluß ist aber gewaltig von Free's 'All Right Now' inspiriert. Gute 4*
20/09/2004 13:52
southpaw
Member
****
B-Seite zu "Hello Hurray". Politische Aussagen machen's hörbar, darüber hinaus nichts besonderes.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.