Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Arid - The High Life

Cover Arid - The High Life
Cover

Nummer

Jaar:2011
Label:PIAS
Distributeur:PIAS
Muziek/Tekst:Jasper Steverlinck
David Du Prť
Producer:Luc Weytjens
Arid
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Airplay:12/11/2011 / Piek: 25 / Weken: 2
Ultratip Bubbling Under:08/10/2011 / Piek: 18 / Weken: 4
In de landen:
be  Tip: 18 (V)
  Tip: 15 (W)

Tracks

26/09/2011
Promo - CD-Single Arid - (PIAS) [be]
Toon detailsAlles beluisteren
1.The High Life
  3:06
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:06The High Life [Promo]Arid
-
Single
CD-Single
26/09/2011
3:07Singles CollectionPlay It Again Sam
391761222128
Album
CD
24/10/2011
3:05Pure FM volume 2 - Good Music Makes Good PeopleUniversal
5336999
Compilatie
CD
25/11/2011
3:04De Afrekening 52Sony
88691965912
Compilatie
CD
12/03/2012

Arid   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Me And My Melody18/03/2000344
Words19/05/2007427
Why Do You Run16/02/2008492
Tied To The Hands14/06/2008Tip: 3 
If You Go22/11/2008Tip: 4 
Come On30/01/2010Tip: 20 
Broken Dancer12/06/2010Tip: 15 
Hart van goud09/10/2010383
Something Brighter05/03/2011Tip: 34 
The High Life08/10/2011Tip: 18 
Seven Odd Years11/02/20121012
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Little Things Of Venom24/04/19991546
All Is Quiet Now18/05/2002324
Live13/12/20033312
All Things Come In Waves26/01/2008217
Under The Cold Street Lights06/03/2010415
Singles Collection05/11/20112527
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.5 (Reviews: 4)

Der_Nagel
Member
*****
Sänger Jasper Steverlinck trägt dieses Stück der Belgier abwechslungsreich vor – knapp aufgerundete 4.5…

SpiderDevil
Member
******
Super goed liedje

gherkin
Member
******
Arid heeft weer een nieuwe single waar ze trots op mogen zijn.

bjorn614
Member
*****
Topsong
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.