Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Coldplay - Up In Flames

Cover Coldplay - Up In Flames
Cover

Nummer

Jaar:2011
Label:PARLOPHONE
Distributeur:EMI
Muziek/Tekst:Will Champion
Chris Martin
Guy Berryman
Jonny Buckland
Producer:Rik Simpson
Markus Dravs
Dan Green
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Ultratip Bubbling Under:23/02/2013 / Piek: 24 / Weken: 5
In de landen:
be  Tip: 24 (V)


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:13Mylo XylotoParlophone
0875532
Album
CD
21/10/2011
Live 20123:17Live 2012Parlophone
0151372
Album
CD
16/11/2012
3:14Hitzone 64USM
534 165-3
Compilatie
CD
01/02/2013

Coldplay   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
In My Place21/09/2002Tip: 15 
The Scientist14/12/2002Tip: 6 
Clocks01/03/2003Tip: 2 
Speed Of Sound04/06/2005345
Fix You10/09/2005Tip: 5 
Talk24/12/20051618
The Hardest Part17/06/2006481
Violet Hill24/05/20081011
Life In Technicolor28/06/2008501
Lost! (Coldplay feat. Jay-Z)28/06/2008342
Viva la vida05/07/2008438
Life In Technicolor II21/02/2009395
A Message 201006/02/2010491
Christmas Lights11/12/201095
Every Teardrop Is A Waterfall11/06/2011417
Major Minus09/07/2011501
Moving To Mars09/07/2011491
Paradise24/09/2011322
Charlie Brown03/12/2011Tip: 2 
Princess Of China (Coldplay & Rihanna)09/06/20122011
Hurts Like Heaven29/09/2012Tip: 9 
Up In Flames23/02/2013Tip: 24 
Atlas14/09/2013174
Magic15/03/2014518
Midnight03/05/201484
A Sky Full Of Stars10/05/2014236
True Love13/09/2014Tip: 3 
Ink06/12/2014Tip: 4 
Adventure Of A Lifetime14/11/2015518
Hymn For The Weekend20/02/2016517
Up&Up11/06/2016339
A Head Full Of Dreams03/09/2016Tip: 2 
Everglow24/12/2016375
Something Just Like This (The Chainsmokers & Coldplay)04/03/2017136
All I Can Think About Is You24/06/2017Tip 
Miracles (Someone Special) (Coldplay & Big Sean)29/07/20172613
E-Lo (Los Unidades & Pharrell Williams feat. Jozzy)08/12/2018Tip: 19 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Parachutes28/10/20002414
A Rush Of Blood To The Head31/08/20023168
Live 200329/11/20033515
X&Y11/06/2005165
Viva la vida Or Death And All His Friends21/06/2008164
Mylo Xyloto29/10/2011127
Ghost Stories24/05/2014173
Ghost Stories - Live 201429/11/20141832
A Head Full Of Dreams12/12/20152123
Live In Buenos Aires15/12/201826
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.05 (Reviews: 39)

emalovic
Member
**
2

Dino-Canarias
Member
***
Zzzzzzz.....in Flammen setzen möchte man höchstens
seinen CD-Player bei diesem (langweiligen) Sound.


3 +

AllSainter
Member
****
Gut

diniz a.
Member
****
Gut genug.

alleyt1989
Member
*****
Oh another one that I really like. Nice listen. Very soothing.

Topbart
Member
*****
In november 2012 was dit alweer de 6e single van Xylo Myloto, destijds in de Tipparade van de Top 40 geëindigd, maar helaas geen notering in de Single Top 100. Een prachtig, rustig, maar erg sfeervol nummer dat aangenaam is om naar te luisteren!!!

orangeKILLER
Member
******
Ein ganz feiner Song (ich weiß, das ist dein Spruch Kamala, Sorry).
Einfach wunderbar.

LIFTER500
Member
**
A bit annoying. 2 - 2.5.

aloysius
Member
*****
Hervorragend. Kann man nicht genug davon kriegen. Der Refrain ist fantastisch, auch wenn er sehr repetitiv ist.

amozart
Member
****
mit 4 * gut bedient

Der_Nagel
Member
***
Nichts, wovon man morgens wach wird – langweilige Nummer – 2.75…

jeankeL
Member
*****
Naar mijn bescheiden mening buiten 'paradise' het beste nummer van de laatste 5 jaar van hun.

Wolfke
Member
***
Matig, Coldplay heeft betere nummers!

gerry1982
Member
*****
Jammer dat dit nummer nu pas uitgebracht wordt als nieuwe singel. Of een nummer uit 2011 nog de hitlijsten kan veroveren weet ik niet. Wat ik wel weet is dat het opnieuw een goed nummer is van Coldplay. Blijft klasse!

Kamala
Member
***
...gefällt mir nicht so, 'up in flames' ist mir zu oft und zu eindringlich gesungen... -3.5

Redhawk1
Member
***
nervt

Supersok
Member
***
vrij eentonige plaat van Coldplay. Zeker niet hun beste werk.

gherkin
Member
*****
Alweer een nummer waar Coldplay zich absoluut niet voor hoeft te schamen.

DeejayDave
Member
*****
Een buitenbeentje op het voor de rest vrij bombastisch en vrolijke laatste album. Neemt niet weg dat ook deze Coldplay een feest is om naar te luisteren.

hisound
Member
***
Ziemlich belanglos. 3+

Phil
Staff
*****
Hübsches, ruhiges Lied. Gefällt mir gut.

Werner
Member
***
...abgerundete drei...

Widmann1
Member
*****
Schöne ruhige Ballade, es muss nicht immer Bombast sein.

Chris A
Member
****
Pretty nice song.

BeansterBarnes
Member
***
Has a massive attack feel to it but is ordinary.

bluezombie
Member
****
Very nice track, great vocals.

Laatst gewijzigd: 06/03/2018 23:56

Hijinx
Member
***
Average track.

Fritzef
Member
*****
Super Song.

begue
Member
****
Ein ganz angenehmes Stück.

kravitz182
Member
*****
Eigentlich ein ganz schöner ruhiger Coldplay Song der einen richtig wieder in den Bann zieht!
Laatst gewijzigd: 13/11/2011 12:28

mikebordt
Member
****
gelungene Ballade

Samuelw300
Member
*****
Doch, ich empfinde den Song schon als sehr schön. Ist dezent arrangiert aber sticht dank der guten Melodie hervor.

Die Band hatte zwar schon intensivere Songs aber der hier bekommt 5* von mir.

Southernman
Member
****
Buena.

antonnalan
Member
****
Nice but wasn't particularly interesting.

ShadowViolin
Member
****
Schön, aber kein Highlight.

4*

Thomas Hoffmann
Member
*****
Hätten mehr Instrumente einsetzen können anstatt ein Elektro-Stampfer zu verwenden. Drums hätten diesem Track sicherlich nicht geschadet. Der Refrain ist gut und besonders der Part "We have someone" klingt sensationall, man hätte aber noch mehr daraus machen können. So befürchtet man einen niedrigen Langzeithörspaß. Weil der Rest des Songs sehr schön klingt eine 5.
Laatst gewijzigd: 16/03/2014 14:37

Reto
Member
****
Was für ein grausliger Heuler... Biedere Ausschussware, die sicher nicht auf ein solches Album gehört.
Laatst gewijzigd: 06/11/2011 11:26

Getharda
Member
****
Wieder nichts Interessantes aus Mylo Xyloto, klare 4*.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.