Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Garbage - Who's Gonna Ride Your Wild Horses

Cover Garbage - Who's Gonna Ride Your Wild Horses
Cover

Nummer

Jaar:2011
Muziek/Tekst:U2
Bono
Coverversie van:U2 - Who's Gonna Ride Your Wild Horses
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Garbage   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Push It02/05/1998Tip: 17 
I Think I'm Paranoid18/07/1998Tip: 17 
The World Is Not Enough11/12/1999Tip: 7 
Androgyny06/10/2001Tip: 10 
Cherry Lips02/02/2002Tip: 18 
Tell Me Where It Hurts04/08/2007Tip: 24 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Garbage06/04/19963414
Version 2.016/05/1998327
Beautifulgarbage13/10/200195
Bleed Like Me16/04/20051220
Absolute Garbage04/08/2007388
Not Your Kind Of People19/05/20122812
Strange Little Birds18/06/2016339
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5 (Reviews: 4)

remember
Member
*****
Klar besser und atmosphärischer als von U2.

Rock'n'roll Gypsy
Member
****
Schon im Orginal nichts Besonderes. Garbage haben bessere Cover-Versionen im Angebot.

BeansterBarnes
Member
*****
Awesome cover of this very underated U2 classic.

Miraculi
Member
****
Achtung Baby: noch ein weiteres U2-Cover für das Q-Magazin - und neues Lebenszeichen einer alten Band - vor allem der Chorus läßt die Pferde frei - die Zwischenräume füllt Shirley mit ihrer Aura.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.