Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Placebo [BE] - Humpty Dumpty

Nummer

Jaar:1971
Muziek/Tekst:Marc Moulin
Producer:Jean Huysmans
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:32BestofBlue Note
6851792
Album
CD
18/09/2009
2:30Belpop - De eerste vijftig jaarEMI
7301902
Compilatie
CD
28/10/2011
2:27Trip Tease Vol. 3Blue Note
6357752
Compilatie
CD
29/06/2012
2:32Funky Chicken - Belgian Grooves From The 70'sSdban / N.E.W.S.
SDBANCD01
Compilatie
CD
07/11/2014

Marc Moulin   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
I Am You27/01/2007Tip: 13 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Top Secret13/10/2001611
Entertainment02/10/20041021
Sam Suffy19/03/2005418
Placebo Years 1971-197401/07/2006981
I Am You20/01/2007312
Bestof26/09/2009356
Songs & Moods23/11/2013687
Sam Suffy - 40th Anniversary Edition28/02/20151882
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.67 (Reviews: 3)

ericwyns
ultratop.be
***
Instrumentale, wat zwoel klinkende singel uit het jaar 1971, maar klinkt anno 2016 wel wat passé.

Windfee
Member
****
ja, ein nettes Instrumental zum gepflegten Zeitvertreib - ist nichts Besonderes, aber durchaus ordentlich und gefällig...

Der_Nagel
Member
****
zu finden auf Ball Of Eyes (1971), Jazz-Funk-Instrumental mit netten Bläsern – 4*…
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.