Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Birdy - I'll Never Forget You

Nummer

Jaar:2011
Muziek/Tekst:Francis Farewell Starlite
Producer:Jim Abbiss
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:47Birdy14th Floor / Atlantic
505249859582
Album
CD
04/11/2011

Birdy   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Skinny Love24/09/2011340
People Help The People11/02/2012230
190123/06/2012Tip: 12 
Young Blood13/10/2012Tip: 14 
Wings17/08/2013522
Light Me Up14/12/2013Tip: 2 
Words As Weapons12/04/2014Tip: 2 
All About You21/06/2014Tip: 36 
Let It All Go (Birdy + Rhodes)12/09/2015337
Keeping Your Head Up02/04/2016471
Wild Horses30/04/2016423
Words03/09/2016Tip 
Find Me (Sigma feat. Birdy)19/11/2016Tip: 4 
Beautiful Birds (Passenger feat. Birdy)03/12/2016Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Birdy12/11/2011184
Fire Within28/09/2013456
Beautiful Lies02/04/2016728
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.62 (Reviews: 16)

Ale Dynasty
Member
*****
Sehr ruhig...schön!

James Egon
Member
****
das einzige etwas langweiligere Stück auf dem Album

ulver657
Member
****
schönes, fragiles Lied...
Laatst gewijzigd: 29/06/2014 00:59

alleyt1989
Member
**
Boring.

Werner
Member
***
...zu langatmig...

variety
Member
****
Nun, diesen Song kann ich schon eher "vergessen"... knappe 4.

fabio
Member
***
3-4

ShadowViolin
Member
*****
Schöne, zerbrechliche Ballade. Je nach Stimmung wunderbar oder langweilig.

-5*

bluezombie
Member
**
Dull much? Aside from the horrific vocals that is.

sbmqi90
Member
**
Puh, das berührt mich überhaupt nicht. Sehr langweilig.

BeansterBarnes
Member
*
TRASH!

southpaw
Member
*****
Immer ulkig, wenn 15-jährige die ganz großen Gefühle auspacken. Dazu noch auf nostalgisch getrimmte Produktion.

Anyway, very good.

Hijinx
Member
***
OK I suppose.

Kamala
Member
*****
...grossartige PianoBallade, wunderschön gesungen von Birdy...

Widmann1
Member
*****
yes

AllSainter
Member
*****
Sanfte Verzweiflung. Wahnsinnig schön!
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.