Login
België (Vlaanderen)

Enya - Oriel Window

Nummer

Jaar:1992
Muziek/Tekst:Enya
Roma Ryan
Producer:Nicky Ryan
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:23Oíche chiún (Silent Night) [Digipak]Reprise
9 40660-2
Single
CD-Maxi
1992
2:22Anywhere IsWEA
0630-12872-2
Single
CD-Maxi
03/11/1995
2:20A Box Of DreamsWEA
3984213332
Album
CD
08/12/1997

Enya   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Orinoco Flow19/11/1988112
Evening Falls...21/01/1989294
Caribbean Blue30/11/1991302
How Can I Keep From Singing?11/01/1992414
Anywhere Is23/12/1995502
Only If...22/11/1997Tip: 16 
May It Be16/02/2002472
I Don't Wanna Know (Mario Winans feat. Enya & P. Diddy)15/05/2004220
You Should Really Know (The Pirates feat. Enya, Shola Ama, Naila Boss & Ishani)02/10/2004Tip: 10 
Amarantine07/01/2006Tip: 16 
Trains And Winter Rains22/11/2008Tip: 15 
And Winter Came...29/11/2008341
Echoes In Rain28/11/2015Tip: 6 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Memory Of Trees02/12/1995321
Shepherd Moons10/02/1996382
Paint The Sky With Stars - The Best Of15/11/1997926
A Day Without Rain02/12/2000927
Amarantine26/11/2005139
And Winter Came...15/11/2008119
The Very Best Of28/11/2009272
Dark Sky Island28/11/2015352
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.86 (Reviews: 7)

gherkin
Member
*****
Zeer mooie muziek weer van Enya.

Patrick7781
Member
***
Mittelprachtig.

remember
Member
****
Ihre B-Seiten unterscheiden sich kaum von ihren A-Seiten.

fleet61
Member
****
... passabler Track ...

klamar
Member
****
... ganz nettes Geklimper ...

WeePee
Member
***
Eher langweilig
21/02/2008 02:28
Musicfreak
Member
****
Dieses instrumentale Pianostück habe ich nirgends auf ihren LPs, aber auf ihrer Best Of gefunden. Angenehme Klänge. 4+
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.