Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tony Bennett with Billy Joel - The Good Life

Nummer

Jaar:2006
Muziek/Tekst:Sacha Distel
Jack Reardon
Producer:Phil Ramone
Coverversie van:Sacha Distel - Marina
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:22Duets - An American Classic [Limited Edition]Columbia
8869 7028 3298
Album
CD
26/09/2006
3:20Duets - An American ClassicRPM / Columbia
82876 80979 2
Album
CD
26/09/2006
3:22Duets - An American ClassicSony
SICP-1152
Album
CD
2006
3:22Duets - An American ClassicRPM / Columbia
82876885872
Album
CD
2006

Billy Joel   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
James04/09/1976222
She's Always A Woman22/07/1978281
My Life10/02/1979271
Goodnight Saigon29/01/1983111
Tell Her About It10/09/1983197
Uptown Girl29/10/1983313
This Night28/01/1984211
We Didn't Start The Fire21/10/1989612
Leningrad30/12/1989179
The River Of Dreams25/09/19931113
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Piano Man - The Very Best Of06/04/20191345
 

Tony Bennett   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Body And Soul (Tony Bennett & Amy Winehouse)24/09/2011131
Anything Goes (Tony Bennett & Lady Gaga)27/09/2014Tip: 9 
Cheek To Cheek (Tony Bennett & Lady Gaga)13/12/2014Tip: 45 
Fascinating Rhythm (Tony Bennett & Diana Krall)08/09/2018Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Duets - An American Classic11/11/2006396
Duets II24/09/20111328
Viva Duets27/10/20121054
Cheek To Cheek (Tony Bennett & Lady Gaga)04/10/2014433
Love Is Here To Stay (Tony Bennett & Diana Krall)22/09/2018228
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.25 (Reviews: 4)

Widmann1
Member
****
ich bin ein großer Billy Joel-Fan und fiebere auch schon dem 3. September entgegen, wenn er nach 12 Jahren wieder nach Deutschland, erneut nach Frankfurt kommt.
Bei diesem Duett mit dem vor kurzem 90 gewordenen Tony Bennett schlafe ich leider ein bisschen ein. 4 Fanpunkte.

staetz
Musikdatenbank
*****
Wie schön, den guten alten Billy Joel wieder einmal performen zu hören. Der gediegende Neuauflage des netten Easy-Listening-Schleichers sorgt für stilvoll plätschrige Crooner-Unterhaltung, der ich aus Sympathie sogar zur 5 aufrunde. Gelungen!

goodold70
Member
****
Der ursprünglich von Bennett als englischsprachiger Erstperformer in den fernen Sechzigerjahren dargebotene Crooner-Titel kommt auch im Dual-Setting mit Billy Joel ansprechend weg. Die zuordnende Identifikation der beiden Stimmen fordert einiges an Konzentration; unterscheiden sich die beiden Superstars doch in Sachen Vokaltonalität erstaunlich wenig. Wenn man einen Kritikpunkt anbringen will, so dahingehend, dass es Billy Joel nicht vollumfänglich gelingt, sein Potenzial differenzierend in die Waagschale zu werfen. Irgendwo zwischen 4 und 5 anzusiedeln.

Southernman
Member
****
Buena.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.