Login
België (Vlaanderen)

Tony Bennett with Michael Bublé - Just In Time

Cover Tony Bennett with Michael Bublé - Just In Time
CD-Single Promo
RPM / Columbia 88697 02020 2 (us)

Nummer

Jaar:2006
Muziek/Tekst:Jule Styne
Betty Comden
Adolph Green
Producer:Phil Ramone
Coverversie van:Judy Holliday & Sydney Chaplin - Just In Time
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

2006
Promo - CD-Single RPM / Columbia 88697 02020 2 [us]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Just In Time
  2:16
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:19Duets - An American Classic [Limited Edition]Columbia
8869 7028 3298
Album
CD
26/09/2006
2:17Duets - An American ClassicRPM / Columbia
82876 80979 2
Album
CD
26/09/2006
2:19Duets - An American ClassicSony
SICP-1152
Album
CD
2006
2:19Duets - An American ClassicRPM / Columbia
82876885872
Album
CD
2006
2:16Just In Time [Promo]RPM / Columbia
88697 02020 2
Single
CD-Single
2006

Michael Bublé   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Everything28/04/2007Tip: 2 
Lost24/11/2007Tip: 14 
Haven't Met You Yet14/11/2009421
Hollywood16/10/2010Tip: 27 
Mis deseos / Feliz Navidad (Michael Bublé & Thalia)17/12/2011Tip: 53 
It's A Beautiful Day02/03/2013Tip: 40 
After All (Michael Bublé feat. Bryan Adams)07/12/2013Tip: 30 
Baby It's Cold Outside (Idina Menzel with Michael Bublé)13/12/2014Tip: 37 
Real Real Gone (Van Morrison / Michael Bublé)28/02/2015Tip: 17 
Fever (Elvis with The Royal Philharmonic Orchestra feat. Michael Bublé)21/11/2015Tip: 48 
The More You Give (The More You'll Have)12/12/2015Tip: 27 
Nobody But Me27/08/2016Tip: 3 
I Believe In You26/11/2016Tip: 19 
Love You Anymore20/10/2018Tip: 10 
When You're Smiling12/01/2019Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Michael Bublé03/01/20044010
It's Time12/02/20051427
Caught In The Act03/12/2005773
Call Me Irresponsible05/05/2007456
Meets Madison Square Garden27/06/2009355
Crazy Love24/10/2009565
Christmas29/10/2011341
To Be Loved20/04/2013160
Nobody But Me29/10/2016744
Love24/11/2018318
 

Tony Bennett   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Body And Soul (Tony Bennett & Amy Winehouse)24/09/2011131
Anything Goes (Tony Bennett & Lady Gaga)27/09/2014Tip: 9 
Cheek To Cheek (Tony Bennett & Lady Gaga)13/12/2014Tip: 45 
Fascinating Rhythm (Tony Bennett & Diana Krall)08/09/2018Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Duets - An American Classic11/11/2006396
Duets II24/09/20111328
Viva Duets27/10/20121054
Cheek To Cheek (Tony Bennett & Lady Gaga)04/10/2014433
Love Is Here To Stay (Tony Bennett & Diana Krall)22/09/2018228
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 1)

Southernman
Member
*****
Muy buena.
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geďnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.