Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Charlotte Gainsbourg - Paradisco

Nummer

Jaar:2011
Muziek/Tekst:Beck Hansen
Producer:Beck Hansen
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:26Stage WhisperBecause
2564662820
Album
CD
05/12/2011
4:26Stage Whisper [Collector Edition]Because
2564662821
Album
CD
09/12/2011

Charlotte Gainsbourg   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Songs That We Sing11/11/2006Tip: 10 
Heaven Can Wait (Charlotte Gainsbourg & Beck)09/01/2010Tip: 22 
Anna07/01/2012Tip: 29 
Deadly Valentine30/09/2017Tip: 29 
Ring-A-Ring O' Roses27/01/2018Tip 
Sylvia Says31/03/2018Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
5:5509/09/20061518
IRM19/12/20093510
Rest25/11/20171817
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.75 (Reviews: 4)

Kamala
Member
*****
" " " " - und das klingt seeehr gut - klasse Titel von ChG -...

remember
Member
****
Eine zarte Stimme über einen mächtigen Beat. Irgendwie cool.
Laatst gewijzigd: 21/10/2014 13:30

KitchenTel
Member
*****
Ça me fait étonnamment penser à du MGMT, j'aime bien !

Miraculi
Member
*****
Gainsbourg-Disco mit Charlotte und Beck - im begrenzten Rahmen natürlich - allerdings liegt ihre zarte Stimme hier auf einem programmierten Indie-Funk-Beat und schleicht sich wie damals Debbie's RAPTURE in die Gehörgänge.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.