Login
België (Vlaanderen)

Petula Clark - Cut Copy Me

Cover Petula Clark - Cut Copy Me
Cover

Nummer

Jaar:2012
Label:VOGUE
Distributeur:SONY
Muziek/Tekst:Sarah Naghshinneh
Paul Visser
John Williams [II]
Producer:John Owen Williams
Rémy Galichet
Maxime Lebidois
Maxime Pinto
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
be  Piek: 21 / Weken: 12 (W)

Tracks

23/01/2012
Promo - Digital Vogue - (Sony)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Cut Copy Me
  3:49
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:49Cut Copy Me [Promo]Vogue
-
Single
Digital
23/01/2012
3:44Petula [2012]Vogue
88691946552
Album
CD
27/04/2012
3:10Lost In YouSony
88765432592
Album
CD
22/02/2013

Petula Clark   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
With All My Heart01/08/1957132
Alone01/01/1958712
Baby Lover01/04/1958124
Romeo01/08/1961324
Chariot01/08/1962812
Cœur blessé01/12/1962128
Monsieur01/01/1963184
Casanova Baciami01/03/1963154
Je me sens bien (auprès de toi)01/06/1963164
Downtown01/02/1965118
My Love12/03/19661410
C'est ma chanson25/02/1967910
This Is My Song11/03/1967118
Eternally25/11/1967155
Kiss Me Goodbye24/02/1968211
The Song Of My Life20/03/1971115
Kiss Me Goodbye '8826/03/1988236
Downtown '8804/02/1989198
Sacrifice My Heart24/09/2016Tip 
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 6)

meikel731
Member
******
Ein schöner Titel.
Laatst gewijzigd: 25/06/2013 18:06

Miraculi
Member
*****
Überraschung ... Petula Clark kehr als Mutti von Lana Del Rey zurück ins Rampenlicht ... ein zärtliches Comeback ...

Fan de Rochus
Member
******
Superbe chanson, diffusée en boucle sur pure fm! A 80 ans, Petula Clark revient en force et en douceur, ça fait du bien!

Musicfreaky_93
Member
****
nett mehr nicht

gherkin
Member
*****
Super!

Der_Nagel
Member
****
Liebevoll präsentiertes Popstück der Britin – 4*…

Infos:
http://www.petulaclark.co.uk/news.html (19.3.12)
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.