Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

First Aid Kit - To A Poet

Nummer

Jaar:2012
Muziek/Tekst:Klara SŲderberg
Johanna SŲderberg
Producer:Mike Mogis
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
5:44The Lion's RoarWichita
WEBB320CD
Album
CD
20/01/2012

First Aid Kit   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Emmylou04/02/2012Tip: 65 
Blue02/06/2012Tip: 55 
Master Pretender14/02/2015Tip: 66 
My Silver Lining16/01/2016717
It's A Shame14/10/2017Tip: 24 
Fireworks13/01/2018Tip: 19 
Rebel Heart05/05/2018Tip 
Tender Offerings29/09/2018Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Lion's Roar04/02/20123014
Stay Gold14/06/20143060
Ruins27/01/2018725
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.4 (Reviews: 5)

Kamala
Member
*****
...die zwei Schwestern mit ihren Engelsstimmen verzaubern mit diesem nachdenklichen Wintersong - wunderschön in den Lyrics und ebenso mit den begleitenden Instrumenten Gitarre, Piano, Streicher und den Drums - ein berührender Titel voller Melancholie und Tiefe -...5+
"And so I ask where are you now
just when I needed you"

gherkin
Member
*****
Schitterend nummer van First Aid Kit.

zxcvcxz
Member
****
Nice song,

bluezombie
Member
***
It's nice sounding, but it's a little dull at times and it goes too long.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.