Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Sam Sparro - The Shallow End

Cover Sam Sparro - The Shallow End
Digital
Capitol -

Nummer

Jaar:2012
Label:EMI
Distributeur:EMI
Muziek/Tekst:Greg Kurstin
Jesse Rogg
Sam Sparro
Producer:Greg Kurstin
Jesse Rogg
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Dance:15/09/2012 / Piek: 31 / Weken: 4
Ultratip Bubbling Under:25/08/2012 / Piek: 6 / Weken: 5
Dance Bubbling Under:25/08/2012 / Piek: 5 / Weken: 3
In de landen:
be  Tip: 6 (V)
  Tip: 31 (W)

Tracks

06/08/2012
Promo - Digital Capitol - (EMI)
Toon detailsAlles beluisteren
1.The Shallow End (Album Version)
  5:17
2.The Shallow End (Radio Edit)
  3:47
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
5:18Return To ParadiseCapitol
6444242
Album
CD
08/06/2012
Album Version5:17The Shallow End [Promo]Capitol
-
Single
Digital
06/08/2012
Radio Edit3:47The Shallow End [Promo]Capitol
-
Single
Digital
06/08/2012

Sam Sparro   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Black And Gold24/05/20081515
21st Century Life06/09/2008Tip: 8 
Happiness05/05/2012128
The Shallow End25/08/2012Tip: 6 
Yellow Orange Rays29/12/2012Tip: 74 
Stay In Love (Plastic Plates feat. Sam Sparro)30/08/2014Tip: 58 
Hands Up22/08/2015Tip: 37 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Sam Sparro28/06/2008942
Return To Paradise16/06/20123518
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.62 (Reviews: 8)

Rewer
hitparade.ch
****
...gut...

bluezombie
Member
****
Good song.

MUSICBOJ
Member
**
Zwakke opvolger van "Sam Sparro" na zijn gigantische monsterhit "Happiness"!! Ik geraak niet verder dan 2 schamele sterretjes.. ☺

Der_Nagel
Member
****
Bei diesen prägnanten "woo-hoo", dem Groove und Saxspiel habe ich bildlich einen sich in Bewegung gesetzten Partyzug vor Augen, 4*-4+…

Wolfke
Member
**
Een pak minder goed dan Happiness, eigenlijk heel wat minder. Vandaar maar 2 **.

gherkin
Member
******
Klinkt weer lekker, deze nieuwe single van de man die scoorde met Happiness.

Miraculi
Member
****
Wie soll er nur jemals BLACK AND GOLD toppen? Vielleicht mit diesem Party-Pop, dessen Woo-Hou ein wenig an den Party-Funk von Kool & The Gang erinnert - eine leicht-lockere Angelegenheit mit viel Sax - B&G kann sich wieder schlafenlegen.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.