Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Ian Thomas [BE] - This Is How We Do It

Nummer

Jaar:2011
Muziek/Tekst:Montell Jordan
Oji Pierce
Ricky Walters
Producer:AJ Duncan
Coverversie van:Montell Jordan - This Is How We Do It
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:26More Than A Game [Limited Edition]ARS
2790253
Album
CD
25/11/2011
3:26vtmKzoom presenteert: De leukste party hits vol. 2ARS
5339293
Compilatie
CD
29/06/2012

Ian Thomas [BE]   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Baby19/03/2011154
Autograph18/06/2011Tip: 30 
You Are The One (Ian Thomas feat. Mello)14/07/2012Tip: 61 
Dans de wereld rond (Nicole & Hugo feat. Ian Thomas)20/10/2012Tip: 17 
Turn The Tide22/12/2012Tip: 68 
Lalaland06/04/2013264
Dancefloor In Five10/08/2013Tip: 53 
Rain12/10/2013103
Walking On Air (Anise K feat. Ian Thomas, Snoop Dogg, Lance Bass & Bella Blue)25/01/201445
Another Round29/03/2014212
Fall In Love (Dennis feat. Ian Thomas)26/04/2014Tip: 24 
Slow Down05/07/201484
Love X413/09/201491
Run Away (Ian Thomas feat. Nyanda)15/11/2014251
Cheers (Ian Thomas feat. Tyga)04/04/2015111
Till The Morning (Ian Thomas feat. Flo Rida & LiLana)08/08/2015187
Hello World (Live)23/01/2016Tip: 13 
Banana Pancakes (Live)30/01/2016Tip 
Too Good To Be True (Live)06/02/2016Tip: 4 
Song For My Dad (Live)13/02/2016411
Envelop Me (Live)20/02/2016Tip: 31 
Females (Live)27/02/2016Tip 
Slaap lekker (Fantastig toch) (Live)05/03/2016Tip 
Heartbroken12/03/2016Tip: 27 
That Girl Bad02/07/2016Tip: 32 
Molly12/08/2017Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
More Than A Game02/07/2011625
Diversity04/05/20131617
GameTime05/07/20141311
Make Things Happen27/02/2016911
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.