Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tom Waits - Make It Rain

Nummer

Jaar:2004
Muziek/Tekst:Tom Waits
Kathleen Brennan
Producer:Tom Waits
Kathleen Brennan
Geluidsfragment:
Gecoverd door:Supersiech
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:39Real GoneAnti
6678-2
Album
CD
01/10/2004
3:39Real GoneAnti / Jalma
8 714092 6678-1 3
Album
LP
04/10/2004
Live3:58Glitter And Doom LiveAnti
7053-2
Album
CD
20/11/2009

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
Closing Time09/02/20191102
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.62 (Reviews: 8)

Hijinx
Member
****
Here's me hoping that this track is a gateway to me getting to properly appreciate Tom Waits' music. Considering the title, I wonder if Foy Vance was inspired by it, I mean the blues style is right on point. Good tune this is of course.

James Egon
Member
*****
sehr schön

Redhawk1
Member
*****
Top

remember
Member
****
da stimme ich dir mal zu ^
23/06/2007 22:37
variety
Member
****
Ich kann da nicht so jubilieren, aber immerhin eine (knappe!) 4 zücken...
09/03/2007 17:39
Homer Simpson
Member
*****
Waits feat Jack White

Das ist zwar eine Lüge aber es klingt so
26/08/2006 19:23
thedance
Member
*****
Zuerst dachte ich oh Schrek
Würde man sowas aber aus einem Hinterhof Keller hören
dann müsste man zuhören und es als absolut Geilen Sound bezeichnen.
04/08/2005 14:29
Rewer
Staff
*****
...sehr gut...
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.