Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Alice Cooper - Gimme

Cover Alice Cooper - Gimme
CD-Single
Eagle EAGXS157

Nummer

Jaar:2000
Muziek/Tekst:Bob Marlette
Alice Cooper
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

2000
CD-Single Eagle EAGXS157
Toon detailsAlles beluisteren
1.Gimme
3:53
2.Brutal Planet
4:45
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Live4:51Brutally LiveEagle Vision
273-2
Album
CD
05/12/2000
Brutal PlanetEagle
GAS 0000115 EAG
Album
CD
2000
3:53GimmeEagle
EAGXS157
Single
CD-Single
2000
Frezno SmoothSpitfire
6-70211-5160-2
Album
CD
2001

Alice Cooper   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Elected!06/01/1973218
Hello Hurray21/04/1973195
No More Mr. Nice Guy02/06/1973206
Halo Of Flies08/09/1973243
How You Gonna See Me Now10/02/1979510
Poison30/09/19892212
Hey Stoopid10/08/1991363
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Welcome 2 My Nightmare24/09/2011801
Hollywood Vampires (Hollywood Vampires)19/09/2015767
Pink Floyd's Wish You Were Here Symphonic (London Orion Orchestra / Alice Cooper / Dave Fowler / Stephen McElroy / Rick Wakeman)13/02/2016772
Paranormal05/08/2017158
A Paranormal Evening With Alice Cooper At The Olympia Paris08/09/2018782
Rise (Hollywood Vampires)29/06/2019343
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 6)

fleet61
Member
****
... typisch AC ...

stevometal
Member
******
Heavy as I like it!

begue
Member
****
Eine ganz ordentliche Nummer.

remember
Member
****
recht gute Single aus dem Album..
23/06/2008 15:51
Belze
Member
******
...in der Tat, "Indierock" vom Altmeister???...wenn man´s nicht genau wüßte, könnte man auch denken, da spielt Rob Zombie...vom 2000er "Album Brutal Planet"...
Laatst gewijzigd: 23/06/2008 15:59
19/10/2004 15:20
speedy
Member
******
stark
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.