Login
België (Vlaanderen)

Nick & Simon - Vrij

Cover Nick & Simon - Vrij
CD-Single
Artist & Company AC 699945 (be,nl)

Nummer

Jaar:2012
Label:ARTIST & COMPANY
Distributeur:HEARTSELLING
Muziek/Tekst:Anders Bagge
Simon Keizer
Gordon Groothedde
Producer:Gordon Groothedde
Geluidsfragment:
Gecoverd door:Nick & Simon (Frei)
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Ultratip Bubbling Under:21/04/2012 / Piek: 72 / Weken: 5
In de landen:
nl  Piek: 4 / Weken: 8
be  Tip: 72 (V)

Tracks

13/04/2012
CD-Single Artist & Company AC 699945 (Volendam) [be,nl] / EAN 8718026999452
Toon detailsAlles beluisteren
1.Vrij
  3:40
2.De mooiste melodie
  3:29
Extras:
Bonus CD-ROM Track: Videoclip Vrij
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:40VrijArtist & Company
AC 699945
Single
CD-Single
13/04/2012
3:41SterkerArtist & Company
AC 699943
Album
CD
21/09/2012
3:42Herinneringen - Het beste van [Herinneringen aan Vlaanderen]Artist & Company / Cloud 9
22 24783-2
Album
CD
05/09/2014

Nick & Simon   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Door jou06/03/2010142
Een nieuwe dag28/08/2010Tip: 45 
Wijzer (Dan je was) (Symphonica In Rosso versie)16/04/2011Tip: 14 
Vrij21/04/2012Tip: 72 
Alles overwinnen18/08/2012Tip: 50 
Ze lijkt net niet op jou24/11/2012Tip: 32 
Julia23/03/2013Tip: 42 
Geluksmoment10/08/2013Tip: 84 
Best Time Of The Year21/12/2013Tip: 66 
Dans heel dicht bij mij25/01/2014Tip: 56 
Mia26/07/2014Tip: 31 
Leve de vrouw13/09/2014Tip: 65 
De horizon20/09/2014Tip: 37 
Pak van mijn hart20/12/2014Tip: 60 
Geef me deze tijd21/02/2015Tip: 65 
Open je hart05/09/2015Tip: 23 
Mixed Up Merry Christmas12/12/2015Tip: 83 
Hef het glas30/01/2016Tip 
Rome (Nick & Simon met Yentl en de Boer)05/03/2016Tip 
Het is wat het is04/06/2016Tip: 38 
Ik weet dat je sterker bent22/10/2016Tip: 37 
Welkom24/06/2017Tip 
Zing! (Nick & Simon feat. Jayh)23/09/2017Tip: 38 
Gek van geluk09/12/2017Tip: 38 
De dag en de nacht14/04/2018Tip 
Mum van tijd03/11/2018Tip: 44 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Luister21/02/20092812
Fier09/10/2010910
Symphonica in rosso03/12/20114322
Sterker29/09/2012330
Christmas With... - Merry X-mas Everyone!19/10/20133214
Herinneringen - Het beste van28/06/2014440
Christmas With... - It's Beginning To Look A Lot Like Christmas15/11/2014919
Open26/09/2015817
Aangenaam30/09/2017516
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.25 (Reviews: 12)

Rootje
Member
*
Ik kijk nog liever naar zwemmende paling dan dit gejank aan te horen.
Laatst gewijzigd: 11/04/2016 20:11

BingTheKing
Member
***
kan er mee door

sanremo
Member
****
gut

hollandfan
Member
****
Mooi liedje met een geweldige videoclip!

supersoulfighter
Member
***
De melodie en opbouw doet mij steeds denken aan die van Avril Lavigne - I'm With You.

http://www.youtube.com/watch?v=dGR65RWwzg8&ob=av2n

RV
Member
******
Ik vind het anders helemaal geen verkeerd nummer, integendeel. Juist die oude, vertrouwde sound is bij sommige artiesten gewoon een must. Ik zie Nick & Simon bijvoorbeeld geen muziek in een ander genre maken dan Nederlandstalige palingpop, eerlijk gezegd.
Laatst gewijzigd: 22/04/2012 10:28

willem1345
Member
**
Denk je net een tijdje af te zijn van die Nederlandse troep die elke week de top 10 bombardeerd (om vervolgens weer snel te verdwijnen), komen vervolgens Nick en Simon met dit voorspelbare plaatje aan. Muzikaal is het gewoon allemaal van hetzelfde. Spannend is anders.

Der_Nagel
Member
***
Und die holländische Damenwelt gerät bei diesem Popstück einmal mehr ins Schwärmen – 3*…

Supersok
Member
**
Meer van hetzelfde he!
Laatst gewijzigd: 15/04/2012 17:07

Patrick3
Member
******
Nick & Simon blijven super.Waarom zouden zij veranderen van taktiek? Het blijft tof.

DeejayDave
Member
***
Het mag geen verrassing zijn dat Nick & Simon nog altijd hetzelfde klinken. Ik had zoals altijd weer een sprankje hoop, maar dit nummer is (helaas) even degelijk als het overige repertoire van beide heren. Van mij mag het wel eens totaal iets anders worden. Nick & Simon sukkelen mij zo onderhand in slaap.
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.