Login
België (Vlaanderen)

Petula Clark - Look At Mine

Nummer

Jaar:1969
Muziek/Tekst:Jackie Trent
Tony Hatch
Producer:Tony Hatch
Geluidsfragment:
Gecoverd door:Jody Miller
Suzanne Klee
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
You And IPYE
7N 17733
Single
7" Single
1969
2:57Petula Clark Sings Tony HatchCastle
SELCD 537
Album
CD
1998
2:56I Couldn't Live Without Your Love - Hits, Classics & MoreBMG Rights
BMGCAT187DCD
Album
CD
01/12/2017

Petula Clark   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
With All My Heart01/08/1957132
Alone01/01/1958712
Baby Lover01/04/1958124
Romeo01/08/1961324
Chariot01/08/1962812
Cœur blessé01/12/1962128
Monsieur01/01/1963184
Casanova Baciami01/03/1963154
Je me sens bien (auprès de toi)01/06/1963164
Downtown01/02/1965118
My Love12/03/19661410
C'est ma chanson25/02/1967910
This Is My Song11/03/1967118
Eternally25/11/1967155
Kiss Me Goodbye24/02/1968211
The Song Of My Life20/03/1971115
Kiss Me Goodbye '8826/03/1988236
Downtown '8804/02/1989198
Sacrifice My Heart24/09/2016Tip 
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.75 (Reviews: 4)

drogida007
Member
****

Lupfig's Liedli.

1969: #89 USA.

remy
Member
****
Nice Song

goodold70
Member
*****
Das Komponistenpaar Tony Hatch / Jackie Trent (letztere Ende März 2015 verstorben) hat - neben den grossen Petula Clark-Hits auch diverse stimmige Schattenperlen hervorgebracht. Diese leichtfüssige Nummer gehört definitiv auch dazu. Ein hausgemachtes Arrangement, mit latenten Country-Ingredienzen sowie die wie stets glasklare Vokalleistung Petulas ergeben ein zwar nicht epochales, jedoch durchaus gutlaunig-sympathisches Ergebnis. Eine Sechs ist's nicht; die Fünf passt aber hervorragend.

Ultor_De_Lacy
Member
******
nette und flotte nummer aus der feder von hatch/trent, die sich vor ihren weltberühmten hits für petula nicht verstecken muss...

lässt auch an einem bewölkten tag die sonne rauskommen!
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.