Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Basto - I Rave You

Cover Basto - I Rave You
Digital
Spinnin' SP495

Nummer

Jaar:2012
Label:ARS
Distributeur:UNIVERSAL
Muziek/Tekst:Jef Martens
Producer:Jef Martens
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Dance:30/06/2012 / Piek: 14 / Weken: 12
Ultratip Bubbling Under:14/07/2012 / Piek: 33 / Weken: 7
In de landen:
fr  Piek: 29 / Weken: 22
nl  Piek: 96 / Weken: 1
be  Tip: 33 (V)
  Tip: 6 (W)

Tracks

28/05/2012
Promo - Digital Spinnin' SP495 / EAN 8712944432268
Toon detailsAlles beluisteren
1.I Rave You (Radio Edit)
  3:29
2.I Rave You (Original Mix)
  5:25
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Radio Edit3:29I Rave You [Promo]Spinnin'
SP495
Single
Digital
28/05/2012
Original Mix5:25I Rave You [Promo]Spinnin'
SP495
Single
Digital
28/05/2012
4:39Dance Anthems - The Festival Edition 2012ARS
533.915-7
Compilatie
CD
29/06/2012
4:37Regi In The Mix 12Mostiko
22 23882-2
Compilatie
CD
29/06/2012
5:25Serious Beats 71541 / N.E.W.S.
541182CD / N01.A182.025
Compilatie
CD
16/07/2012
»» alles tonen

Jef Martens   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Rock With You (Basto!)11/02/2006249
On My Own (Peter Luts & Basto!)12/04/20083111
Out There (John Dahlbšck feat. Basto!)21/03/2009Tip: 6 
Gregory's Theme (Basto!)05/02/20111210
Again And Again (Basto)12/11/2011Tip: 36 
I Rave You (Basto)14/07/2012Tip: 33 
Stormchaser (Basto)09/03/2013Tip: 71 
Bend And Break (Basto Remix) (Basto vs. Keane)14/09/2013Tip: 15 
Keep On Rocking (Basto)22/03/2014Tip: 36 
Hougabouga (Zeppe & Zikki feat. Jacques Vermeire & Jef Martens)06/12/2014372
Hold You (Basto)09/05/2015217
Unicorn (Basto & Natasha Bedingfield)12/03/2016Tip 
Sexy (Basto feat. Nat Conway)18/08/2018Tip 
Sunrise (Basto)20/10/2018Tip 
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.67 (Reviews: 15)

diniz a.
Member
****
Ist Okey.

KitchenTel
Member
***
??

Der Maddox
Member
*****
Die Nummer müsste wohl eher "I'll House You" heißen, mit good old Rave hat das nichts zu tun, aber das Teil geht im Club gut ab 🚶 🏃 💃

Cel the girl
Member
**
Voleur.

KingBandicoot
Member
****
Find this track to be catchy and quite good.

RV
Member
****
Ik vind het nog wel een lekker plaatje van Basto, maar beter dan zijn eerdere hit 'Gregory's Theme' zal het helaas niet gaan worden.

lumlucky
Member
***
stört nicht, begeistert nicht...

Fabio (auch Fabi GaGa)
Member
******
*.*

Musicfreaky_93
Member
****
Geht in Ordnung.

HeNK!
Member
***
More of the same from what you've heard before, innit? O.K., it's fine by me.

LLonden
Member
****
Best een lekker nummertje 4+

Wolfke
Member
***
Veel minder dan 'Cloudbreaker' maar toch nog net een voldoende!

Der_Nagel
Member
***
mittelprächtiges Electro-/Progressive House-Teil des Belgiers Jef Martens alias Basto, abgerundete 3.5…

Miraculi
Member
***
Klingt mal zur Abwechslung nicht nach Avicii - eher nach Kindergarten-House für die Masse - macht es aber auch nicht besser.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.