Login
België (Vlaanderen)

Petula Clark - A Groovy Kind Of Love

Nummer

Jaar:1966
Muziek/Tekst:Carole Bayer Sager
Tony Wine
Producer:Tony Hatch
Coverversie van:Diane and Annita - A Groovy Kind Of Love
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:12My Love - I Couldn't Live Without Your LovePYE
NPL 18148
Album
LP
1966

Petula Clark   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
With All My Heart01/08/1957132
Alone01/01/1958712
Baby Lover01/04/1958124
Romeo01/08/1961324
Chariot01/08/1962812
Cœur blessé01/12/1962128
Monsieur01/01/1963184
Casanova Baciami01/03/1963154
Je me sens bien (auprès de toi)01/06/1963164
Downtown01/02/1965118
My Love12/03/19661410
C'est ma chanson25/02/1967910
This Is My Song11/03/1967118
Eternally25/11/1967155
Kiss Me Goodbye24/02/1968211
The Song Of My Life20/03/1971115
Kiss Me Goodbye '8826/03/1988236
Downtown '8804/02/1989198
Sacrifice My Heart24/09/2016Tip 
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 2)

rhayader
Member
****
Allgemein bekannt ist er aber auch schon 1965 durch die Mindbenders geworden, die in den Charts von UK und USA damit jeweils #2 belegten.
Auch die Version von Petula Clark ist nett ausgefallen.

Laatst gewijzigd: 26/01/2014 17:19

Ultor_De_Lacy
Member
******
sehr schöne langsame aufnahme des später durch phil collins allgemein bekannt gewordenen songs von carole bayer sager und toni wine
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.