Login
België (Vlaanderen)

Petula Clark - Elusive Butterfly

Nummer

Jaar:1966
Muziek/Tekst:Bob Lind
Producer:Tony Hatch
Coverversie van:Bob Lind - Elusive Butterfly
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:27My Love - I Couldn't Live Without Your LovePYE
NPL 18148
Album
LP
1966
2:2720 SuperhitsVogue
6.24236
Album
LP
1980
2:28Downtown - The CollectionSpectrum / UMC
SPEC2074
Album
CD
02/08/2011

Petula Clark   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
With All My Heart01/08/1957132
Alone01/01/1958712
Baby Lover01/04/1958124
Romeo01/08/1961324
Chariot01/08/1962812
Cœur blessé01/12/1962128
Monsieur01/01/1963184
Casanova Baciami01/03/1963154
Je me sens bien (auprès de toi)01/06/1963164
Downtown01/02/1965118
My Love12/03/19661410
C'est ma chanson25/02/1967910
This Is My Song11/03/1967118
Eternally25/11/1967155
Kiss Me Goodbye24/02/1968211
The Song Of My Life20/03/1971115
Kiss Me Goodbye '8826/03/1988236
Downtown '8804/02/1989198
Sacrifice My Heart24/09/2016Tip 
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.33 (Reviews: 3)

rhayader
Member
***
War ja ein großer Hit für Bob Lind. Aber ich weiss nicht, was an dem Song so toll sein soll. Für meine Begriffe ziemlich farblos in allen Versionen, die ich bisher hörte.

staetz
Musikdatenbank
*****
Die sanfte Orchestralität zeichnet dieses Werk über einen leichtfüssig flatternden Falter aus. Die an sich eher unscheinbare Komposition profitiert von der wunderbaren Instrumentierung und Petulas angenehmem Gesang. Aus Sympathie runde ich wie der Vorredner zur 5 auf. Nett!

FranzPanzer
Member
*****
Wirklich nett - ein schöner, leider wenig beachteter Song der Grande Dame.
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.