Login
België (Vlaanderen)

Petula Clark - I Could Have Danced All Night

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Colour My Love - The Other Man's Grass Is Always GreenerPYE
NPL 18211
Album
LP
1968
2:5320 SuperhitsVogue
6.24236
Album
LP
1980
2:14The Best OfKaz
EUK 910
Album
CD
1994

Petula Clark   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
With All My Heart01/08/1957132
Alone01/01/1958712
Baby Lover01/04/1958124
Romeo01/08/1961324
Chariot01/08/1962812
Cœur blessé01/12/1962128
Monsieur01/01/1963184
Casanova Baciami01/03/1963154
Je me sens bien (auprès de toi)01/06/1963164
Downtown01/02/1965118
My Love12/03/19661410
C'est ma chanson25/02/1967910
This Is My Song11/03/1967118
Eternally25/11/1967155
Kiss Me Goodbye24/02/1968211
The Song Of My Life20/03/1971115
Kiss Me Goodbye '8826/03/1988236
Downtown '8804/02/1989198
Sacrifice My Heart24/09/2016Tip 
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 1)

goodold70
Member
*****
Der auf Julie Andrews zurückgehende "My Fair Lady"-Ohrwurm macht in dieser mit viel Blech arrangierten Petula Clark-Version eine enorm gute Falle. Süffig und cool wie man es sich von der britischen Popikone der Sechzigerjahre - sicherlich auch vorliegend in Zusammenarbeit mit Tony Hatch - gewohnt ist. Eine klare Fünf für mich.
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.