Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Netsky - Come Alive

Cover Netsky - Come Alive
Digital
La Musique Fait La Force / N.E.W.S. LMFLF131D (be)

Nummer

Jaar:2012
Label:LA MUSIQUE FAIT LA FORCE/NEWS
Distributeur:NEWS
Muziek/Tekst:Boris Daenen
Producer:Boris Daenen
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:02/06/2012 (Positie 15)
Laatste week notering:09/02/2013 (Positie 42)
Piekpositie:10 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:29
Positie aller tijden:662 (761 Punten)
Airplay:14/07/2012 / Piek: 21 / Weken: 3
Back Catalogue Singles:17/05/2014 / Piek: 5 / Weken: 13
Dance:19/05/2012 / Piek: 2 / Weken: 27
Ultratip Bubbling Under:26/05/2012 / Piek: 1 / Weken: 1
In de landen:
de  Piek: 75 / Weken: 1
at  Piek: 35 / Weken: 1
be  Piek: 10 / Weken: 29 (V)

Tracks

07/05/2012
Promo - Digital La Musique Fait La Force / N.E.W.S. LMFLF131D [be] / EAN 5414165054023
Toon detailsAlles beluisteren
1.Come Alive (Radio Edit)
  3:02
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Radio Edit3:02Come Alive [Promo]La Musique Fait La Force / N.E.W.S.
LMFLF131D
Single
Digital
07/05/2012
4:092Hospital
NHS213CD
Album
CD
25/06/2012
4:092 [Incl. Bonustracks]Hospital
06025 3710043 9
Album
CD
03/07/2012
4:10Dubsteps AheadPolystar
06007 5339687(2)
Compilatie
CD
27/07/2012
4:08Jim - FestivalitisARS
5340064
Compilatie
CD
17/08/2012
»» alles tonen

Netsky   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Iron Heart21/08/2010Tip: 22 
Moving With You (Netsky feat. Jenna G)28/08/2010Tip: 14 
Tonight (Danny Byrd feat. Netsky)05/02/2011Tip: 25 
Give & Take28/01/2012177
Come Alive02/06/20121029
Love Has Gone25/08/20121411
We Can Only Live Today (Puppy) (Netsky feat. Billie)10/11/2012826
Running Low (Netsky feat. Beth Ditto)28/06/2014117
Can't Speak (Netsky vs. Metrik feat. Stealth)21/03/2015Tip: 81 
Rio18/07/2015419
Work It Out (Netsky feat. Digital Farm Animals)30/01/2016517
Higher (Jauz x Netsky)04/06/20161919
Who Knows (Netsky feat. Paije)10/12/2016309
Here With You (Lost Frequencies & Netsky)15/07/2017219
Tťquila Limonada (Netsky feat. A.Chal)25/08/2018185
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Netsky26/06/20102477
230/06/2012174
318/06/2016134
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.13 (Reviews: 23)

Corre2007
Member
***
Netsky, Not My

emalovic
Member
****
frisch und irgendwie ganz anders als alles was derzeit in den charts ist

diese oldschool Keyboardmelodien a la Neneh cherry Buffalo stance sind cool

ul.tra
Member
***
Sagt mir nicht zu.

wefoundove
Member
****
good

Cheetah
Member
****
Helemaal geen verkeerd nummer

Jeroen B
Member
*****
Goed (4) , maar eerder op het niveau van een tip dan een top 10 hit.

Edit: eigenlijk toch 5 sterren waard. prachtnummer
Laatst gewijzigd: 13/09/2012 13:06

Musicfreakeee
Member
*****
Nice

MUSICBOJ
Member
**
Ik word dat irritante deuntje al snel beu. Dat dit een grote hit aan 't worden is snap ik niet goed. Ik raak amper aan 2 sterren!

remember
Member
**
Musicfreaky 93 sollte sich vielleicht an seinem Bruder halten.

Übles Teil.

Wolfke
Member
*
het zegt me weinig, ook weer een vrij irritant muziekje erdoor en dan krijg je een slechte plaat. wat resulteerd in 1 *.

Chartsfohlen
Member
****
Auch wenn ich die sehr hohe Bewertung hier nicht so ganz nachvollziehen kann: Ein gelungener Song, der sich auch wieder dem derzeit sehr beliebten Dubstep bedient.

Smudy
Member
****
Schon ein ziemliches Brett. Gute 4*

Eine Ähnlichkeit mit Nero ist für mich schon herauszuhören.
Laatst gewijzigd: 25/07/2012 18:54

sophieellisbextor
Staff
*****
Drum and bass belge de qualité.

tgebele
Member
****
Für mich etwas besser als Durchschnitt.

southpaw
Member
****
Ein gar fettes Brett :-)

Musicfreaky_93
Member
*****
Kann's leider um diese Uhrzeit nicht mehr so laut aufdrehen (Nachbaren und Bruder am Lernen für Prüfungen), aber dieses Teil geht ganz schön ab! 5+

Fritzef
Member
*****
Super!!!

bjorn614
Member
*****
Zeer positief over dit nummer

Der_Nagel
Member
*****
Zweite Single des belgischen DnB-Produzenten/DJs aus dem kommenden Album 2, das für Juni 2012 vorgesehen ist...Videoclip zeigt den manchmal turbulenten, aber auch lustigen Alltag des Belgiers, knapp aufgerundete 4.5…Remixes werden später geprüft…

jeankeL
Member
******
Wat een BOM van een plaat ! Sowieso 1 van mijn favoriete artiesten van de laatste jaren.

gherkin
Member
******
Eerst Give And Take en nu deze, dé Belgische danceartiest van begin 2012 is zonder twijfel Netsky.

Miraculi
Member
****
Skaterbeats & Dubstep - eine Frau wird lebendig - flott und energiegeladen!
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.