Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Garbage - Not Your Kind Of People

Nummer

Jaar:2012
Muziek/Tekst:Garbage
Producer:Garbage
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:59Not Your Kind Of PeopleStun Volume / Cooperative
STNVOL-010
Album
CD
11/05/2012
4:59Not Your Kind Of People [Deluxe Edition]Stun Volume
STNVOL-002
Album
CD
11/05/2012

Garbage   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Push It02/05/1998Tip: 17 
I Think I'm Paranoid18/07/1998Tip: 17 
The World Is Not Enough11/12/1999Tip: 7 
Androgyny06/10/2001Tip: 10 
Cherry Lips02/02/2002Tip: 18 
Tell Me Where It Hurts04/08/2007Tip: 24 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Garbage06/04/19963414
Version 2.016/05/1998327
Beautifulgarbage13/10/200195
Bleed Like Me16/04/20051220
Absolute Garbage04/08/2007388
Not Your Kind Of People19/05/20122812
Strange Little Birds18/06/2016339
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.33 (Reviews: 3)

Samuelw300
Member
****
Sehr nice u. verträumt.

vancouver
Member
*****
sehr melodischer Track der wie ein lauer Abendwind nach einem heissen Sommertag mein Gemüt berührt

Miraculi
Member
****
In ihrem Werk ist's eher eine Schmuse-Radio-Nummer mit entspanntem Setting - der Titeltrack fließt angenehm durch die Rillen.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.