Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

The Bamboos feat. Aloe Blacc - Where Does The Time Go?

Cover The Bamboos feat. Aloe Blacc - Where Does The Time Go?
CD-Maxi
Tru Thoughts TRUDD047

Nummer

Jaar:2012
Label:THRU THOUGHTS
Distributeur:ROUGH TRADE/TONE
Muziek/Tekst:Lance Ferguson
Egbert Nathaniel Dawkins
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Airplay:30/06/2012 / Piek: 13 / Weken: 5
Ultratip Bubbling Under:02/06/2012 / Piek: 17 / Weken: 6
In de landen:
be  Tip: 17 (V)

Tracks

14/05/2012
Promo - CD-Maxi Tru Thoughts TRUDD047
Toon detailsAlles beluisteren
1.Where Does The Time Go?
  3:40
2.Where Does The Time Go? (Si Tew Take It Back Remix)
  3:52
3.Where Does The Time Go? (Si Tew Late Night Remix)
  3:54
4.The Bamboos feat. Tim Rogers - I Got Burned
  4:20
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:40Where Does The Time Go? [Promo]Tru Thoughts
TRUDD047
Single
CD-Maxi
14/05/2012
Si Tew Take It Back Remix3:52Where Does The Time Go? [Promo]Tru Thoughts
TRUDD047
Single
CD-Maxi
14/05/2012
Si Tew Late Night Remix3:54Where Does The Time Go? [Promo]Tru Thoughts
TRUDD047
Single
CD-Maxi
14/05/2012
3:38Medicine ManTru Thoughts
TRUCD251
Album
CD
01/06/2012
3:30Sunny Side Up 12EMI
9781532
Compilatie
CD
12/10/2012

The Bamboos   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Where Does The Time Go? (The Bamboos feat. Aloe Blacc)02/06/2012Tip: 17 
I Got Burned (The Bamboos feat. Tim Rogers)14/07/2012Tip: 47 
 

Aloe Blacc   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
I Need A Dollar04/09/2010121
Loving You Is Killing Me04/12/2010Tip: 12 
Where Does The Time Go? (The Bamboos feat. Aloe Blacc)02/06/2012Tip: 17 
Wake Me Up19/10/2013Tip: 3 
The Man05/04/2014298
The World Is Ours (Aloe Blacc x David Correy)28/06/2014Tip: 42 
Hello World28/06/2014Tip: 56 
Candyman (Zedd & Aloe Blacc)12/03/2016Tip 
Counting On Me (Aeroplane & Purple Disco Machine feat. Aloe Blacc)04/03/2017Tip: 32 
Carry You Home (TiŽsto feat. StarGate & Aloe Blacc)21/10/2017Tip 
Brooklyn In The Summer16/06/2018Tip: 31 
SOS (Avicii feat. Aloe Blacc)20/04/2019224
Never Growing Up (Mathieu Koss & Aloe Blacc)08/06/20191520
Truth Never Lies (Lost Frequencies feat. Aloe Blacc)15/06/20193510
Never Be Alone (David Guetta & Morten feat. Aloe Blacc)03/08/2019Tip 
Snitch (Netsky & Aloe Blacc)03/08/2019Tip: 8 
I Do22/02/2020Tip 
My Way04/07/2020Tip: 37 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Good Things02/10/2010519
Lift Your Spirit05/04/20143320
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.25 (Reviews: 8)

Miraculi
Member
****
Leicht-entspannte Nummer - Aloe's Gesang schwebt immer über den Dingen.

bluezombie
Member
****
Very cool.

TravD
Member
*****
Pretty cool track! So smooth!

MUSICBOJ
Member
****
Prima, swingende single van "Aloe Blacc"!! Vreemd genoeg nooit een grote hit geweest in Vlaanderen!! Nochtans één van zijn betere singles!! Knap 4 sterren!!

Kamala
Member
****
Aloe Blacc hört sich ganz gut an, zusammen mit den Australieren.

gherkin
Member
******
Voorlopig lijkt de aanwezigheid van Aloe Blacc nog niet voldoende om de ultratop te halen. Mag wel nog veranderen, want dit is een prima plaat.

Der_Nagel
Member
****
The Bamboos ist eine australische Soul-/Funk-Formation…passabler Pop-Soul-Titel, aufgerundete 3.5…
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.