Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Iggy Pop - Michelle

Nummer

Jaar:2012
Muziek/Tekst:John Lennon
Paul McCartney
Coverversie van:The Beatles - Michelle
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:45AprŤsLe rat des villes
RDV005
Album
CD
09/05/2012

Iggy Pop   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lust For Life03/12/1977611
Real Wild Child (Wild One)14/02/1987361
Candy03/11/1990109
Wild America18/09/1993391
Gardenia30/01/2016Tip: 35 
Sunday18/06/2016Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
A Million In Prizes - The Anthology30/07/20052110
The Weirdness (The Stooges)17/03/2007891
Prťliminaires06/06/2009763
AprŤs19/05/20121242
Ready To Die (Iggy And The Stooges)11/05/20131004
Post Pop Depression26/03/2016610
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 1)

TSCHEMBALO
Member
*****
überraschend schöne cover version des punk oldies.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.