Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Sam Sparro - Yellow Orange Rays

Cover Sam Sparro - Yellow Orange Rays
Digital Promo
Capitol -

Nummer

Jaar:2012
Label:EMI
Distributeur:EMI
Muziek/Tekst:Tim Anderson
Sam Sparro
Bethany Cosentino
Producer:Tim Anderson
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Ultratip Bubbling Under:29/12/2012 / Piek: 74 / Weken: 4
Dance Bubbling Under:15/12/2012 / Piek: 2 / Weken: 6
In de landen:
be  Tip: 74 (V)

Tracks

03/12/2012
Promo - Digital Capitol - (EMI)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Yellow Orange Rays (Bodyspasm Remix)
  3:56
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:25Return To ParadiseCapitol
6444242
Album
CD
08/06/2012
Bodyspasm Remix3:56Yellow Orange Rays [Promo]Capitol
-
Single
Digital
03/12/2012

Sam Sparro   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Black And Gold24/05/20081515
21st Century Life06/09/2008Tip: 8 
Happiness05/05/2012128
The Shallow End25/08/2012Tip: 6 
Yellow Orange Rays29/12/2012Tip: 74 
Stay In Love (Plastic Plates feat. Sam Sparro)30/08/2014Tip: 58 
Hands Up22/08/2015Tip: 37 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Sam Sparro28/06/2008942
Return To Paradise16/06/20123518
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.78 (Reviews: 9)

Rewer
hitparade.ch
****
...gut...

bluezombie
Member
****
Cool track.

Wolfke
Member
*
Slecht, en verschrikkelijk saai! Ik ben beter gewoon van Sam Sparro !

Der_Nagel
Member
****
In Ordnung gehendes Stück, bezweifle aber, dass er damit an den Erfolg von Happiness anknüpfen kann, 4*…

MUSICBOJ
Member
***
Zoals hier al gezegd, het succes van "Happiness" overtreffen zal verdomd moeilijk worden. En deze "Yellow Orange Rays" is al zéker géén hoogvlieger. Na 2 minuten ben ik dit nummers al beu. Afgerond 3 sterren!!

gerry1982
Member
*****
Ook van mij 5 sterren voor deze geslaagde singel! Inderdaad Hapiness evenaren is moeilijk, maar een hit mag deze Yellow Orange Rays zeker worden!

gherkin
Member
*****
Het succes van Happiness evenaren zal heel moeilijk worden. Maar de muziek blijft wel in orde.

Miraculi
Member
****
Ein Sha-la-la-Song auf einem verschrobenen Groove - Sam weiß aufzufallen ...
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.