Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Netsky - Love Has Gone

Cover Netsky - Love Has Gone
Cover

Nummer

Jaar:2012
Label:LA MUSIQUE FAIT LA FORCE/NEWS
Distributeur:NEWS
Muziek/Tekst:Skip Scarborough
Producer:Boris Daenen
Coverversie van:L.T.D. - Love Ballad
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:25/08/2012 (Positie 27)
Laatste week notering:03/11/2012 (Positie 41)
Piekpositie:14 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:11
Positie aller tijden:5346 (281 Punten)
Airplay:08/09/2012 / Piek: 17 / Weken: 5
Dance:04/08/2012 / Piek: 5 / Weken: 17
Ultratip Bubbling Under:04/08/2012 / Piek: 5 / Weken: 3
In de landen:
nl  Piek: 93 / Weken: 1
be  Piek: 14 / Weken: 11 (V)

Tracks

23/07/2012
Promo - Digital Hospital / La Musique Fait La Force / N.E.W.S. 5 [be]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Love Has Gone
  4:11
2.Love Has Gone (Netsky's Love Must Go On Refix)
  3:41
3.Love Has Gone (Enei Remix)
  5:39
4.Love Has Gone (Dub Phizix Remix)
  4:53
5.Cous Cous
  4:31
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:122Hospital
NHS213CD
Album
CD
25/06/2012
4:112 [Incl. Bonustracks]Hospital
06025 3710043 9
Album
CD
03/07/2012
Other Echoes Remix4:292 [Incl. Bonustracks]Hospital
06025 3710043 9
Album
CD
03/07/2012
4:11Love Has Gone [Promo]Hospital / La Musique Fait La Force / N.E.W.S.
5
Single
Digital
23/07/2012
Netsky's Love Must Go On Refix3:41Love Has Gone [Promo]Hospital / La Musique Fait La Force / N.E.W.S.
5
Single
Digital
23/07/2012
»» alles tonen

Netsky   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Iron Heart21/08/2010Tip: 22 
Moving With You (Netsky feat. Jenna G)28/08/2010Tip: 14 
Tonight (Danny Byrd feat. Netsky)05/02/2011Tip: 25 
Give & Take28/01/2012177
Come Alive02/06/20121029
Love Has Gone25/08/20121411
We Can Only Live Today (Puppy) (Netsky feat. Billie)10/11/2012826
Running Low (Netsky feat. Beth Ditto)28/06/2014117
Can't Speak (Netsky vs. Metrik feat. Stealth)21/03/2015Tip: 81 
Rio18/07/2015419
Work It Out (Netsky feat. Digital Farm Animals)30/01/2016517
Higher (Jauz x Netsky)04/06/20161919
Who Knows (Netsky feat. Paije)10/12/2016309
Here With You (Lost Frequencies & Netsky)15/07/2017219
Tťquila Limonada (Netsky feat. A.Chal)25/08/20181811
Ice Cold (Netsky & David Guetta)20/10/2018Tip: 14 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Netsky26/06/20102477
230/06/2012174
318/06/2016134
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.27 (Reviews: 15)

ericwyns
Member
****
Belgisch danswerk uit 2012 dat in de Vlaamse Ultratop 50 elf weken genoteerd stond en plaats 14 bereikte als hoogste notering. Naar boven afgerond vier sterren.

KVG
Member
***
Mddelmatig werk van Netsky uit 2012.

gerry1982
Member
****
Niet slecht, maar ik wild word ik er ook niet van! Ik geef een gemiddelde 4 sterren!

RV
Member
*****
Dit klinkt meer als een soulplaat in de remix dan als een plaat van Knabbel en Babbel. Come Alive was een vette 6*-plaat, maar deze Love Has Gone kan er ook zeker mee door!

Supersok
Member
***
Knabbel en Babbel? in 2012? dit vinden mijn oren niet fijn. Met een normale stem was deze plaat wellicht een succes geweest, maar nu moet ik toch passen.

DeejayDave
Member
***
Ik begrijp dat Netsky over de grens al een begrip is, maar hij zal hier toch nog even moeten aanpoten. Ik word er niet echt enthousiast van.

MUSICBOJ
Member
**
Opnieuw een dikke hit in wording voor deze "Netsky", maar ook deze keer begrijp ik niet dat mensen dit kopen. Precies dezelfde troep als "Come Alive". Deze zal misschien de beste danceformatie zijn van 2012 in België, maar ik ben voorlopig nog geen fan! ☺

naamloos
Member
*
Mag snel vergeten worden.

Jeroen B
Member
***
niet slecht, niet goed

bjorn614
Member
***
Het is natuurlijk al minder dan Come Alive maar dat kon ook niet anders!

LLonden
Member
****
Wel een leuke plaat 3,75

gherkin
Member
****
Opnieuw een topper!
Laatst gewijzigd: 05/08/2018 13:21

Der_Nagel
Member
****
DnB-Track des Belgiers, sampelt Love Ballad von L.T.D. – 4*…

Miraculi
Member
****
Ein süßlicher Chipmunk-Einstieg - dann gehen die Skater/Dubstep-Beats ab - kann man sich anhören ... ganz schön hibbelig ...
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.