Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Hot Chip - Don't Deny Your Heart

Cover Hot Chip - Don't Deny Your Heart
CD-Single
Domino RUG500CDP

Nummer

Jaar:2012
Label:DOMINO
Distributeur:V2
Muziek/Tekst:Hot Chip
Producer:Hot Chip
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Dance:17/11/2012 / Piek: 26 / Weken: 3
Ultratip Bubbling Under:27/10/2012 / Piek: 35 / Weken: 6
Dance Bubbling Under:27/10/2012 / Piek: 3 / Weken: 3
In de landen:
be  Tip: 35 (V)

Tracks

15/10/2012
Promo - CD-Single Domino RUG500CDP
Toon detailsAlles beluisteren
1.Don't Deny Your Heart (Radio Edit)
  3:35
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:31In Our HeadsDomino
WIGCD293
Album
CD
08/06/2012
Radio Edit3:35Don't Deny Your Heart [Promo]Domino
RUG500CDP
Single
CD-Single
15/10/2012

Hot Chip   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Ready For The Floor26/01/2008Tip: 2 
One Life Stand30/01/2010Tip: 4 
I Feel Better27/03/2010Tip: 7 
Night & Day16/06/2012Tip: 30 
How Do You Do?25/08/2012Tip: 59 
Don't Deny Your Heart27/10/2012Tip: 35 
Huarache Lights07/03/2015Tip: 75 
Need You Now02/05/2015Tip: 70 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Made In The Dark09/02/2008257
One Life Stand13/02/2010485
In Our Heads16/06/20122417
Why Make Sense?23/05/2015309
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.17 (Reviews: 12)

drogida007
Member
*****

Einer ihrer besten Songs.

Widmann1
Member
*****
Toller titel, der einen mitreißt.

Kenn ich von der Musikexpress - CD 01/2013.
Laatst gewijzigd: 09/05/2013 21:22

Hijinx
Member
***
This just seems a bit too plain I suppose, too poppy for them. On the other hand, the clip is sort of brilliant.

BeansterBarnes
Member
***
Average at best.

irelander
Member
**
An apt representation of why I can't get into their new stuff.

Redhawk1
Member
****
Gut

zxcvcxz
Member
****
Upbeat track, some interesting rhythemic elements to it. It's good.

TravD
Member
****
Good, but one of the most weirdest film clips I've ever seen.

gerry1982
Member
*****
Leuke nieuwe singel van Hot Chip! Laat maar doorstoten naar de Ultratop 50!

Der_Nagel
Member
****
4* für diese Synthpop-Disco-Nummer…

gherkin
Member
******
Opnieuw een meer dan prima nummer van Hot Chip.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.