Login
België (Vlaanderen)

Petula Clark - If You Ever Go Away

Cover Petula Clark - If You Ever Go Away
Cover

Nummer

Jaar:1988
Muziek/Tekst:Eddy Ouwens
John O'Hare
v. Olm
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

1988
7" Single Polyphon 887 505 7
Toon detailsAlles beluisteren
1.If You Ever Go Away
2.Downtown '88
  
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
If You Ever Go AwayPolyphon
887 505 7
Single
7" Single
1988
Kiss Me Goodbye '88CNR
145380
Single
7" Single
1988
3:49Stars & Hits (125 Jahre Rotes Kreuz >>Menschen helfen Menschen<<)Phonogram
819 988-1
Compilatie
LP
1988
3:49Feelings (17) - Die schönsten Pop-Balladen der 70er & 80er JahreS*R
77 627 8
Compilatie
CD
 

Petula Clark   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
With All My Heart01/08/1957132
Alone01/01/1958712
Baby Lover01/04/1958124
Romeo01/08/1961324
Chariot01/08/1962812
Cœur blessé01/12/1962128
Monsieur01/01/1963184
Casanova Baciami01/03/1963154
Je me sens bien (auprès de toi)01/06/1963164
Downtown01/02/1965118
My Love12/03/19661410
C'est ma chanson25/02/1967910
This Is My Song11/03/1967118
Eternally25/11/1967155
Kiss Me Goodbye24/02/1968211
The Song Of My Life20/03/1971115
Kiss Me Goodbye '8826/03/1988236
Downtown '8804/02/1989198
Sacrifice My Heart24/09/2016Tip 
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.44 (Reviews: 9)

Besnik
Member
**
Gott das ist echt schlecht, diese Single hätte sie sich sparen können!

danielz
Member
*****
Mir gefällt dieser vor Schmalz triefende Schlager. Petula bringt ihn einfach überzeugend rüber - trotz billiger Produktion, die nach Keyboardbegleitautomatik klingt. Und das ist eine Leistung, die gewürdigt werden muss!

vancouver
Member
****
solide Ballade

remy
Member
****
Eine schöne Ballade von Petula aus den spät 80en

Der_Nagel
Member
***
Da hat die Engländerin doch bessere Songs abgeliefert, 3+…

meikel731
Member
****
Auch wenn der Song seicht ist - eine schöne Schnulze. Gefällt mir.

Windfee
Member
***
schon ziemlich seicht und knapp nicht mehr okay... - 3.5*

klamar
Member
**
Dieser Schmalztitel war die Nachfolge-Single von der 88'er Downtown-Version und viel vollkommen zurecht durch, obwohl als B-Seite nochmals das Downtown-Original veröffentlicht wurde.
01/11/2004 22:58
Michael
Member
****
hmm, mit viel goodwill 4
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.