Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Mark Knopfler & Chet Atkins - Tahitian Skies

Nummer

Jaar:1990
Muziek/Tekst:Ray Flacke
Producer:Mark Knopfler
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:18Neck And NeckColumbia
COL 467435 2
Album
CD
15/10/1990
3:18The Perfect Country Collection - 25 Original AlbumsLegacy
88697 98969 2
Compilatie
CD
28/11/2011
3:18American Legends: The Perfect Collection - 20 Original Albums / La discothŤque idťale en 20 albums originauxLegacy
88697904142
Compilatie
CD
12/05/2014

Mark Knopfler   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
What It Is16/09/2000Tip: 11 
Redbud Tree08/09/2012Tip: 57 
Beryl14/02/2015Tip: 48 
Skydiver30/05/2015Tip: 68 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Golden Heart06/04/19961016
Sailing To Philadelphia07/10/2000417
The Ragpicker's Dream12/10/200266
Shangri-La02/10/2004918
Private Investigations - The Best Of (Dire Straits & Mark Knopfler)19/11/20051447
All The Roadrunning (Mark Knopfler and Emmylou Harris)29/04/2006520
Kill To Get Crimson22/09/20071115
Get Lucky19/09/20091210
Privateering08/09/2012229
Tracker28/03/2015140
Altamira (Soundtrack / Mark Knopfler & Evelyn Glennie)30/04/20165310
Down The Road Wherever24/11/2018713
 

Chet Atkins   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.2 (Reviews: 5)
16/04/2007 16:43
Homer Simpson
Member
****
...gut...
29/01/2007 18:50
Rewer
hitparade.ch
*****
... klingt etwas nach Why Worry ...
03/12/2006 10:13
iifar
Member
****
Minu poolt kah neli punni
04/11/2006 23:53
Koumbianer
Member
***
Den stell ich mir schöner vor, den Himmel über dem romantischen Tahiti, sorry.
30/06/2005 03:37
Musicfreak
Member
*****
ganz im stile von wild theme....sehr schöne melodie!
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.