Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

ULTRATOP-HITQUIZ 2010

Zeer geslaagde en gesmaakte tweede Ultratop hitquiz!
De Silent Dolphins waren net als vorig jaar net iets sterker dan de andere ploegen.
In een zeer spannende eindstrijd lieten ze Blue Army twee punten en Jan, Piet, Joris & Sam Gooris drie punten achter zich.
4 Schelln Espe die vorig jaar tweede werden, eindigen nu op vier op slechts vier punten van de Silent Dolphins.
Een zelfde score noteerden we voor De Winnaars met Thibaut Renard en Caren Meynen die vorig jaar derde en ook nu weer mooi in de top 5 eindigden.
Commentaren en de volledige uitslag met de 64 deelnemers vind je op de volgende link: http://www.muziekquizzen.be/phpBB3/viewtopic.php?f=3&t=1484
Bedankt aan iedereen voor de deelname en de vele enthousiaste reacties. Een dikke pluim ook voor Dave de ideale quizmaster, Peter en Danny voor de samenstelling en de vele vrijwilligers voor de hulp.Na het grote succes van de eerste editie, houden we op zaterdag 6 november de tweede editie van de Ultratop Hitquiz, opnieuw gepresenteerd door Dave Peters.

De Ultratop-quiz vindt opnieuw plaats in Mechelen, in Perron M, op het Douaneplein, vlakbij de Nekker. De quiz start om 19u30 en zal voor middernacht eindigen. De deuren openen om 18u30.

Weet jij nog welke artiesten goed scoorden in de Ultratop singles en albums sinds 1995? Schrijf je dan met een groepje van maximaal vier in.
Maak je geen zorgen als je jezelf geen kenner acht, er zijn vragen van alle niveaus. Kom gewoon mee genieten van de Ultratop-hits, test je muziekkennis en maak er samen met Ultratop en je vrienden een fijne avond van!
Bovendien gaat niemand met lege handen naar huis.

Wie wil meespelen, kan zich vanaf nu inschrijven!
We vragen 20 euro per groep van max. 4 personen.
Je mag de volgende gegevens mailen naar

Naam quizgroep:
Naam en voornaam van de persoon die de groep inschrijft:
Adres:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
BTW-nummer (indien van toepassing):

Daarna krijg je een berichtje waarin we je vragen 20 euro over te schrijven op ons rekeningnummer.
Pas wanneer we de betaling hebben ontvangen en je een bevestiging hebt gekregen, ben je zeker van je inschrijving.
Zonder bevestiging van de betaling is je inschrijving dus nog niet geldig.
Op deze manier kunnen we schatten hoeveel mensen er komen meespelen en voorkomen we lege plaatsen wanneer groepjes niet komen opdagen.
Wees er dan ook snel bij, want uiteraard kunnen we maar zoveel deelnemers aanvaarden als de zaal toelaat.
Stel dus vlug een groepje samen (je mag ook alleen, met twee of drie spelen) en waag je kans!

Tot in Perron M!


BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.